Skip to main content
Chiliglasert ørret i taco

Chiliglasert ørret i taco

med frisk pak choi-salat og syltet rødløk

Taco åpner for alle muligheter, og i dag er det lykkedagen til den som elsker ørret. Vi fyller tortillabrødene med stekt ørret krydret med vårt helt eget solskinnskrydder og glasert med en herlig søt chilisaus. Tilbehøret er pak choi, gulrot og eple, frisk limesyltet løk og krydret majones.

Tags:
Rask
Sterk
Melkefri
Spis meg først
Allergener:
Pesce
Egg
Senf
Hvede
Soja
Gluten
Celery

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

250 g

Ørret

25 g

Majones

1 stk

Eple

1 stk

Lime

25 ml

Soyasaus

4 g

Hello Sunrise

1 stk

Pak choi

8 stk

Små tortillabrød

1 stk

Gulrot

½ g

Chiliflak

20 g

Søt chilisaus

1 stk

Rødløk

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Sukker til sylting

1 ss

Vann til sylting

¼ ts

Salt til sylting

1 ss

Olje til salat

¼ ts

Salt til grønnsaker

1 ss

Olje til steking

¼ ts

Salt til fisk

1 ss

Olje til saus

¼ ts

Salt til saus

½ ss

Vann til dressing

Næringsinnhold

Kalorier971 kcal
Energi (kj)4062 kj
Fett51.2 g
Mettet fett5.6 g
Karbohydrater86.1 g
Sukker21.7 g
Fiber8.7 g
Protein36.4 g
Natrium7184 mg
Potassium230 mg
Calcium55.1 mg
Iron0.7 mg

Framgangsmåte

Sylt løk
1

Om du ikke har mikrobølgeovn, forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Skjær rødløk i tynne halve skiver.

Skjær lime i to.

Bland limesaft, sukker, vann og salt i en liten skål.

Vend inn løk og sett til side.

Hell av væske før servering.

Lag salat
2

Grovhakk pak choi.

Del eple i to, fjern kjerne og skjær i tynne skiver.

Skrell gulrot til lange bånd med en skreller.

Finhakk innerste del.

Ha alt i en mellomstor skål. Rett før servering, tilsett olivenolje og salt og bland sammen.

Stek fisk
3

Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Tørk fisk lett med kjøkkenpapir. Krydre med salt.

Stek med skinnsiden ned i 3-4 min. Vend og stek videre i 3-5 min, eller til gyllen og gjennomstekt. Overfør med skinnsiden opp til en tallerken. Fjern skinnet.

TIPS: Fisken er ferdig når den får en matt farge på innsiden.

Lag saus
4

Varm opp stekepannen (ikke vask) på middels varme. Tilsett vann, soyasaus, søt chilisaus og chiliflak. Kok i 1-2 min, eller til sausen begynner å tykne.

Fjern fra varmen og legg fisk tilbake i pannen. Del fisken i flak med en stekespade og vend i saus.

TIPS: Noen som ikke liker sterk mat? Reduser eller dropp chilien.

Forbered majones
5

I mellomtiden, bland Hello Sunrise og majones i en liten skål.

Varm tortillabrød i mikroen i 30-60 sek, eller pakk inn i folie og varm i forvarmet ovn i 4-5 min.

Server
6

Fyll tortilla med salat, fisk og limesyltet løk.

Server med majones.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image