Cajunpanert sei
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cajunpanert sei

Cajunpanert sei

med hjemmelagde pommes frites og paprikasalat

I dag skal vi panere sei med cajunkrydder og lage hjemmelagde pommes frites. Vi skal også blande sammen en vidunderlig paprikasalat, som sammen med en klatt aioli binder smakene på en herlig måte. Gled deg til ukens fiskemiddag!

Tags:
Barnevennlig
Melkefri
Allergener:
Sulfitter
Gluten
Hvete
Fisk
Sennep
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

500 g

Poteter

1 pose

Bladpersille

2 stk

Tomat

1 stk

Paprika

6 ml

Balsamico

(Inneholder Sulfitter)

30 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Gluten, Hvete)

8 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder Sulfitter)

250 g

Sei

(Inneholder Fisk)

40 g

Aioli

(Inneholder Sennep, Egg)

Ikke inkludert i matkassen din

1 stk

Egg (steg 4)

¼ ts

Salt (steg 4)

1 ts

Sukker (steg 3)

1 ss

Hvetemel (steg 4)

1 ss

Olivenolje (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier659 kcal
Energi (kj)2757 kj
Fett24.76 g
Mettet fett3.2 g
Karbohydrater75.88 g
Sukker16.2 g
Protein34.47 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

Lag pommes frites
1

Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft).

Skjær poteter (uskrellet) i 1 cm tynne pommes frites.

Fordel pommes frites på et stekebrett med bakepapir. Krydre med en klype salt og pepper, og drypp over en skvett olivenolje. Bland godt. Bak i ovnen i 25-30 min.

Forbered råvarer
2

Finhakk tomat og persille.

Fjern frøene og finhakk paprika.

Bland paprikasalat
3

Bland tomat, paprika, persille, balsamico [1/2 pakke, 2P], sukker [1 ts | 2 ts] og en klype salt og pepper i en skål.

Paner fisk
4

Legg fisken på en tallerken og strø over halvparten av Ay-Cajun-ba.

Bland hvetemel [1 ss | 2 ss], salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en stor klype pepper i en skål. Pisk egg [1 stk | 2 stk] i en ny skål. Bland panko og resterende Ay-Cajun-ba i en tredje skål.

Dypp fisk først i hvetemel, deretter i egg, så i pankoblandingen. Sett til side på en tallerken.

TIPS: Hvis du ikke har egg, kan du bruke 2 ss melk.

Stek fisk
5

Varm opp nok olivenolje til å dekke bunnen til en stekepanne på middels høy varme.

Stek sei i 3-4 min på hver side. Overfør til en tallerken med kjøkkenpapir.

TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er melkehvitt og matt.

Server
6

Anrett cajunpanert sei, pommes frites og paprikasalat på tallerkener.

Server aioli på siden.