Disk opp med en meksikansk middagsfiesta med våre texmexkrydrede potetbåter! Potetbåtene ovsbakes med vår egen krydderblanding, Ay Cajun-ba, og serveres med et hav av fargerike toppinger! Smak blant annet på Tex-Mex-krydret vegetardeig, koriander, stekt mais og avokado, og lag en bowl med akkurat det du har lyst på!
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
180 g
Vegetardeig
(Inneholder: Gluten, Bygg, Soya)
5 g
Tex-Mex
75 ml
Rømme
(Inneholder: Melk)
1 stk
Tomat
500 g
Poteter
4 g
Ay Cajun-ba
(Inneholder: Sulfitter)
1 g
Mais
37.5 g
Tortillachips
(Kan inneholde spor av: Melk)
½ stk
Rødløk
½ stk
Lime
1 stk
Avokado
1 stk
Koriander
½ ts
Salt til poteter
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skjær potet (uskrelt) i 2 cm brede båter.
Fordel potet på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje, krydre med salt, Ay Cajun-ba og en klype pepper, og bland godt.
Bak i ovnen i 25-35 min, eller til gylne og myke.
TIPS: Bruk flere stekebrett ved behov.
I mellomtiden, hell væske av mais.
Varm opp en mellomstor stekepanne på middels høy varme.
Stek mais i 4-5 min, eller til lett brunet.
Sett til side i en liten skål.
Grovhakk tomat.
Finhakk rødløk.
Finhakk koriander.
Halver avokado, fjern stein og grav ut innmaten med en skje. Skjær i tynne skiver.
Skjær lime i båter.
Knus tortillachips lett i posen.
Anrett alle tilbehør og rømme i små skåler.
Varm opp en skvett olivenolje i samme stekepanne på middels høy varme.
Stek vegetardeig med Tex-Mex i 4-5 min, eller til lett brunet.
Anrett potetbåter og vegetardeig i dype skåler.
Topp med valgfritt tilbehør.