Texmextoppede potetbåter | Lag din egen variant
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Texmextoppede potetbåter | Lag din egen variant

med vegetardeig, avokado og tortillachips

Disk opp med en meksikansk middagsfiesta med våre texmexkrydrede potetbåter! Potetbåtene ovsbakes med vår egen krydderblanding, Ay Cajun-ba, og serveres med et hav av fargerike toppinger! Smak blant annet på Tex-Mex-krydret vegetardeig, koriander, stekt mais og avokado, og lag en bowl med akkurat det du har lyst på!

Tags:
Barnevennlig
Allergener:
Gluten
Bygg
Soya
Melk
Sulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

180 g

Vegetardeig

(Inneholder: Gluten, Bygg, Soya)

5 g

Tex-Mex

75 ml

Rømme

(Inneholder: Melk)

1 stk

Tomat

500 g

Poteter

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder: Sulfitter)

1 g

Mais

37.5 g

Tortillachips

(Kan inneholde spor av: Melk)

½ stk

Rødløk

½ stk

Lime

1 stk

Avokado

1 stk

Koriander

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt til poteter

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier706 kcal
Energi (kj)2956 kj
Fett26.9 g
Mettet fett6.9 g
Karbohydrater80 g
Sukker14.1 g
Protein27.9 g
Natrium0 mg

Framgangsmåte

1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skjær potet (uskrelt) i 2 cm brede båter.

Fordel potet på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje, krydre med salt, Ay Cajun-ba og en klype pepper, og bland godt.

Bak i ovnen i 25-35 min, eller til gylne og myke.

TIPS: Bruk flere stekebrett ved behov.

2

I mellomtiden, hell væske av mais.

Varm opp en mellomstor stekepanne på middels høy varme.

Stek mais i 4-5 min, eller til lett brunet.

Sett til side i en liten skål.

3

Grovhakk tomat.

Finhakk rødløk.

Finhakk koriander.

4

Halver avokado, fjern stein og grav ut innmaten med en skje. Skjær i tynne skiver.

Skjær lime i båter.

Knus tortillachips lett i posen.

Anrett alle tilbehør og rømme i små skåler.

5

Varm opp en skvett olivenolje i samme stekepanne på middels høy varme.

Stek vegetardeig med Tex-Mex i 4-5 min, eller til lett brunet.

6

Anrett potetbåter og vegetardeig i dype skåler.

Topp med valgfritt tilbehør.