
Fyll enkelt opp til uken med våre sammensatte kits. Hvert kit inneholder 3 enkle oppskrifter som holder til flere måltider i løpet av uken. De ulike oppskriftene består av kun 2-3 trinn, og alt er samlet i én oversikt med totalt 6 trinn. Få en god start på morgenen med vår lekre frokostpakke som består av lune bagels, en tropisk smoothiebowl og kremede overnight oats med eplebiter. Så kan dere se frem til tre morgener med deilige frokoster!
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
15 g
Revet kokos
(Kan inneholde spor av: Nødder, Peanøtter, Hvete, Spelt, Gluten, Rug, Havre, Bygg, Sesam)
100 g
Mornaysaus
(Inneholder: Melk)
50 g
Prosciutto
40 g
Parmigiano Reggiano
(Inneholder: Melk)
12 g
Grov sennep
(Inneholder: Sennep)
1 stk
Mango
360 ml
Kokosmelk
300 g
Yoghurt
(Inneholder: Melk)
100 g
Havregryn
(Inneholder: Havre, Hvete Kan inneholde spor av: Nødder, Peanøtter, Hvete, Spelt, Gluten, Rug, Bygg, Sesam, Kamut)
2 stk
Pasjonsfrukt
50 g
Chiafrø
(Kan inneholde spor av: Nødder, Peanøtter, Sesam)
25 g
Honning
40 g
Valnøtter
(Inneholder: Nødder Kan inneholde spor av: Peanøtter, Sesam)
1 stk
Eple
1 stk
Egg til steking
2 dl
Vann til havregryn
1 ss
Smør til eple
1 ts
Sukker til karamell

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Del bagels på langs.
Plasser bagels på et stekebrett med bakepapir. Stek i ovnen i 6-8 min, eller til gylne og sprø.
I mellomtiden, bland mornaysaus og grov sennep i en liten skål.
Smør mornaysaus på ferdigstekte bagels.
Topp nedre bagelhalvdel med prosciutto og finrevet ost.
Stek bagels i ytterligere 4-5 min, til osten har smeltet og prosciutto er sprø.

I mellomtiden, varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme (hvis du vil tilsette stekt egg).
Stek egg i 4-6 min, eller til eggehviten er fast og plommen er flytende. Krydre med en klype salt og pepper.
Anrett varme bagels på tallerkener.
Topp med egg og øvre bagelhalvdel.
TIPS: Dropp egg hvis du ikke har det.

Skrell mango og del i to på hver side av stenen. Skjær i store biter.
Halver pasjonsfrukt.
TIPS: Du kan fryse mangobitene dagen før hvis du ønsker en tykkere konsistens.

Tilsett mango, innmaten fra en halv pasjonsfrukt (grav ut med en skje), yoghurt [1 stk] og kokosmelk [1 stk] i en blender.
Blend i 1-2 min, eller til ønsket konsistens.
Anrett i skåler.
Topp med resterende pasjonsfrukt og dryss over revet kokos.
TIPS: Tilsett et par isbiter når du blender for å få en kaldere og fyldigere smoothie.

Bland chiafrø (25 g), vann, kokosmelk [1 stk], honning, havregryn og en klype salt i en liten skål.
La stå under lokk i kjøleskapet over natten.
Neste morgen:
Skjær eple i 1 cm store biter.
Grovhakk valnøtter.
Varm opp en mellomstor kjele på middels høy varme.
Rist valnøtter i 2-3 min, eller til gylne. Legg over i en liten skål.

Varm opp smør, kanel og sukker i samme kjele på middels høy varme.
Tilsett eple og stek i 3-4 min, til noe myknet.
Senk til lav varme og hold varmt til servering.
Anrett overnight oats i skåler, topp med yoghurt [1 stk], eple og valnøtter.