La deg friste av våre pankopanerte, BBQ-marinerte kyllingstrimler. Kyllingen servers med lune, ovnsbakte grønnsaker, syrlig reddikslaw og en mild hvitløksdressing.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
½ stk
Hvitløk
2 stk
Gulrot
1 stk
Sitron
300 g
Kyllingbrystfilet, BBQ-marinert
75 ml
Rømme
(Inneholder: Melk)
50 g
Panko paneringsmel
(Inneholder: Gluten, Hvete)
4 g
Ay Cajun-ba
(Inneholder: Sulfitter)
2 stk
Rødbete
75 g
Reddiker
75 g
Rødkål
275 g
Blomkål
1 stk
Pastinakk
½ ts
Salt til grønnsaker
¼ ts
Salt til slaw
1 stk
Egg til panering
¼ ts
Salt til panering
1 ss
Olje til steking
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skjær gulrot, pastinakk og rødbete (uskrelte) i 2 cm store biter.
Skjær blomkål i 2 cm store buketter.
Fordel grønnsaker på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje, krydre med Ay Cajun-ba, salt og en klype pepper og bland godt.
Bak i ovnen i 25-35 min, eller til gylne og myke.
TIPS: Bruk flere stekebrett ved behov.
I mellomtiden, skjær sitron i båter.
Bland rødkål, salt og en skvett sitronsaft i en mellomstor skål, og sett til side.
Skjær kylling i 3 cm tykke strimler på et eget skjærebrett.
Pisk egg i en dyp tallerken.
Bland panko, salt og en klype pepper i en ny dyp tallerken.
Vend kylling i egg, og deretter i panko. Press forsiktig så panko setter seg fast på kyllingen.
Dekk bunnen av en stor stekepanne med olivenolje, og varm opp på middels høy varme.
Stek kylling i 3-4 min per side, eller til gyllen og gjennomstekt.
Legg til side på en tallerken med kjøkkenpapir.
TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.
TIPS: Stek i flere omganger om nødvendig.
I mellomtiden, skjær reddik i tynne skiver og bland i skålen med kål.
Finhakk eller press hvitløk.
Bland rømme, hvitløk og en klype salt i en liten skål.
Anrett ovnsbakte grønnsaker, slaw og kylling på tallerkener.
Server med hvitløksdressing.