Beetroot baked salmon
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Beetroot baked salmon

Beetroot baked salmon

with mustard dill pickle cucumber salad

Allergener:
Fisk
•Melk
•Sennep
•Sulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

250 g

Laksefilet

(Inneholder Fisk)

1 stk

Rødbete

500 g

Poteter

½ pakke

Creme fraiche

(Inneholder Melk)

12 g

Grov sennep

(Inneholder Sennep)

½ pose

Gressløk

1 stk

Agurk

½ stk

Rødløk

½ pose

Dill

12 ml

Hvitvinseddik

(Inneholder Sulfitter)

40 g

Ruccola

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt (steg 1)

½ ts

Sukker (steg 2)

¼ ts

Salt (steg 2)

¼ ts

Salt (steg 3)

1 ss

Olivenolje (steg 3)

¼ ts

Salt (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier445 kcal
Energi (kj)1861 kj
Fett21 g
Mettet fett8.8 g
Karbohydrater55.5 g
Sukker13 g
Protein8.6 g
Natrium0 mg

Redskaper

•Bakeplate
•Stekepanne
•Box Grater

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6
Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image