Roasted beetroot, butternut and lentil salad
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Roasted beetroot, butternut and lentil salad

with Greek cheese dressing, dill and pumpkin seeds

Allergener:
Melk
Egg
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Rødbete

½ stk

Butternutgresskar

40 g

Ruccola

1 pose

Dill

1 pakke

Grønne linser

1 stk

Squash

1 stk

Sitron

50 g

Gresk salatost

(Inneholder Melk)

4 g

Jorda Rundt

(Inneholder Egg, Sennep)

1 pakke

Gresskarkjerner

(Kan inneholde Spelt, Peanøtter, Sesam, Hvete, Havre, Nøtter, Bygg, Kamut, Rug)

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olje til grønnsaker

¼ ts

Salt til grønnsaker

1 ss

Olje til steking

1 ss

Olje til salat

¼ ts

Salt til salat

½ dl

Vann til saus

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier540 kcal
Energi (kj)2259 kj
Fett32.1 g
Mettet fett8.3 g
Karbohydrater41.6 g
Sukker9.5 g
Protein17.3 g
Natrium135.7 mg

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6