
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
3 stk
Hvitløk
1 pose
Bladpersille
50 g
Majones
(Inneholder: Egg, Sennep)
1 stk
Eple
15 ml
Balsamico
60 g
Salatblanding
125 g
Bacon, skiver
2 stk
Stenovnsbakt baguette
(Inneholder: Gluten, Hvete Kan inneholde spor av: Sesam)
200 g
Sjampinjong
1 stk
Rødløk
2 ss
Olivenolje (steg 4)

Sett ovnen på 220°C/200°C varmluft. Fordel bacon på et stekebrett med bakepapir. Stek øverst i ovnen i 15 min.

Skjær sopp i tynne skiver. Skjær rødløk i tynne skiver. Finhakk hvitløk. Skyll salatblanding i et dørslag under kaldt vann.

Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek rødløk, halvparten av hvitløken, sopp og balsamico i 5 min.

Finhakk persille. Bland resterende hvitløk, persille og olivenolje* [2 spsk | 4 spsk] i en skål.

Halver baguetter på langs. Smør baguetter med persilleolje. Stek baguetter på et stekebrett i 7-8 min. Skjær eple i tynne skiver.

Smør den ene halvdelen av baguetten med majones, og topp med sopp, bacon, salat og epleskiver. Lukk baguetten og server.