HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconBaconsandwich
topBanner
Baconsandwich

Baconsandwich

med sjampinjonger & epleskiver

Tags:Rask
Allergener:EggSennepSulfittergluten

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

3 stk

Hvitløk

1 pose

Bladpersille

50 g

Majones

(InneholderEgg, Sennep)

1 stk

Eple

15 ml

Balsamico

(InneholderSulfitter)

60 g

Salatblanding

125 g

Bacon, skiver

2 stk

Stenovnsbakt baguette

(InneholderglutenKan inneholdesesam)

200 g

Sjampinjong

1 stk

Rødløk

Ikke inkludert i matkassen din

2 ss

Olivenolje* (steg 4)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier877.74 kcal
Energi (kj)3672.4641 kj
Fett52.331 g
Mettet fett12.2 g
Karbohydrater75.0028 g
Sukker14.2 g
Protein23.3 g
Natrium0.5 mg
arrow down iconarrow down icon
Bakeplate
Stekepanne
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Sett ovnen på 220°C/200°C varmluft. Fordel bacon på et stekebrett med bakepapir. Stek øverst i ovnen i 15 min.

2

Skjær sopp i tynne skiver. Skjær rødløk i tynne skiver. Finhakk hvitløk. Skyll salatblanding i et dørslag under kaldt vann.

3

Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek rødløk, halvparten av hvitløken, sopp og balsamico i 5 min.

4

Finhakk persille. Bland resterende hvitløk, persille og olivenolje* [2 spsk | 4 spsk] i en skål.

5

Halver baguetter på langs. Smør baguetter med persilleolje. Stek baguetter på et stekebrett i 7-8 min. Skjær eple i tynne skiver.

6

Smør den ene halvdelen av baguetten med majones, og topp med sopp, bacon, salat og epleskiver. Lukk baguetten og server.