HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconAmerican Style Pizza
topBanner
American style pizza

American style pizza

med kjøttdeig og BBQ-saus

Man kan lage pizza på mange måter. Denne American style-pizzaen med kjøttdeig får en god grillsmak fra BBQ-sausen. Pizzaen toppes med friske tomater. Denne pizzaen nytes like bra på en lørdagskveld som en vanlig tirsdag.

Tags:Barnevennlig
Allergener:HveteGlutenMelkSulfitterSennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

4 g

Panamat

250 g

Kjøttdeig

1 stk

Pizzadeig

(InneholderHvete, Gluten)

50 g

Revet mozzarella

(InneholderMelk)

60 g

BBQ-saus

(InneholderSulfitter, Sennep)

1 stk

Rødløk

2 stk

Tomat

1 stk

Hvitløk

½ pakke

Hakkede tomater m. hvitløk & løk

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje (steg 2)

½ ts

Salt (steg 3)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier1061 kcal
Energi (kj)4440 kj
Fett39.97 g
Mettet fett13.6 g
Karbohydrater113.26 g
Sukker31.6 g
Protein49.62 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Bakeplate
Stekepanne
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Sett ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skjær rødløk i tynne, halve skiver. Finhakk hvitløk.

2

Varm opp olivenolje* [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek kjøttdeig i 2-4 min, eller til brunet. 

3

Tilsett hakkede tomater [1/2 pakke, 2P], hvitløk og Panamat, og stek i 1-2 min, til det tykner litt. Krydre med salt* [1/2 ts | 1 ts] og en klype pepper*. VIKTIG: Kjøttet er ferdig når det er gjennomstekt og uten antydninger av rødt. T

4

Rull pizzadeig (og medfølgende bakepapir) ut på et stekebrett. Fordel kjøttdeigblandingen på pizzadeigen, og topp med rødløk. Drypp over BBQ-saus, og strø over revet mozzarella. Bak pizzaen i ovnen i 14-16 min. TIPS: Hold et godt øye med pizzaen så den ikke brenner seg.

5

Finhakk tomater. Bland tomater med en klype salt* og pepper* i en skål. Tilsett eventuelt en skvett olivenolje* om du ønsker. 

6

Skjær pizza i passende stykker. Topp med frisk tomat.