HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconVietnamesisk Inspirert Tacos
topBanner
Vietnamesisk-inspirert tacos

Vietnamesisk-inspirert tacos

med asiatisk majones og knasende peanøtter

Denne oppskriften krydrer tacofredagen! Vi holder det enkelt og fokuserer på gode smaker og teksturer. Fyll varme tortillas med kjøttdeig stekt i asiatisk marinade, og topp med revet gulrot, salat og knasende peanøtter. Strø litt chili og frisk mynte over, og drypp med litt asiatisk majones. Ta fredagstacoen til nye høyder, eller kos deg litt ekstra på en helt vanlig tirsdag.

Tags:RaskBarnevennlig
Allergener:EggglutenSoyaSennepSesamPeanøtter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid15 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

50 g

Asiatisk majones

(InneholderEgg, gluten, Soya, Sennep, Sesam)

25 ml

Soyasaus

(Inneholdergluten, Soya)

2 stk

Hvitløk

1 stk

Ingefær

1 stk

Chili

1 stk

Lime

1 stk

Gulrot

1 pose

Mynte

20 g

Saltede peanøtter

(InneholderPeanøtterKan inneholdesesam, nøtter)

250 g

Kjøttdeig

8 stk

Små tortillabrød

(Inneholdergluten)

60 g

Salatblanding

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Vann* (steg 2)

1 ss

Olivenolje (steg 3)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier959.525 kcal
Energi (kj)4014.6528 kj
Fett55.2782 g
Mettet fett12.6 g
Karbohydrater70.7762 g
Sukker18.5 g
Protein41.4745 g
Natrium50 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Rivjern
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Hvis du ikke har mikrobølgeovn, sett ovnen på 220°C/200°C. Press eller finhakk hvitløk. Riv ingefær fint. Skjær chili i tynne skiver. Skjær lime i båter. Riv gulrot (uskrellet) grovt. Grovhakk mynte og peanøtter.

2

Bland hvitløk, ingefær, soyasaus, vann [1 ss | 2 ss] og en skvett limesaft i en liten skål.

3

Varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek kjøttdeig i 3-4 min, til gjennomstekt. Bryt opp kjøttdeigen med stekespaden underveis. VIKTIG: Kjøttet er gjennomstekt når det er uten antydninger av rødt.

4

Tilsett marinade og stek i 2-3 min, til det begynner å tykne. Skyll salatblanding i et dørslag under kaldt vann.

5

Varm tortillabrød i mikroen i 30-60 sekunder, eller pakk tortillabrød inn i folie og varm i ovnen i 4-5 min.

6

Fyll tortillabrød med salat, kjøttdeig og gulrot. Topp med asiatisk majones, peanøtter, mynte og chili.