Våre matkasserHjelpGavekort
Vietnamesisk-inspirert taco
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vietnamesisk-inspirert taco

Vietnamesisk-inspirert taco

med asiatisk majones og knasende peanøtter

Denne oppskriften krydrer tacokvelden litt ekstra! Vi holder det enkelt, men fokuserer på gode smaker og teksturer. Fyll de varme tortillaene med kjøttdeig stekt i asiatisk marinade, og topp med revet gulrot, salat og knasende peanøtter. Til slutt kommer et innslag av sterk chili, frisk mynte og en herlig majonesdressing. Fantastisk godt!

Tags:
One Pan
Rask
Barnevennlig
Allergener:
Sesam
Egg
Sennep
Soya
Gluten
Hvete

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

50 g

Asiatisk majones

(Inneholder Sesam, Egg, Sennep, Soya, Gluten, Hvete)

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

2 stk

Hvitløk

1 stk

Ingefær

1 stk

Rød chili

1 stk

Lime

1 stk

Gulrot

1 pose

Mynte

20 g

Peanøtter

250 g

Kjøttdeig

8 stk

Små tortillabrød

(Inneholder Gluten, Hvete)

60 g

Salatblanding

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Vann* (steg 2)

1 ss

Olivenolje (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier879 kcal
Energi (kj)3678 kj
Fett50 g
Mettet fett11.3 g
Karbohydrater70.2 g
Sukker18.3 g
Protein38.77 g
Natrium0 mg

Stekepanne
Rivjern

Framgangsmåte

Forbered råvarer
1

Press eller finhakk hvitløk. Riv ingefær fint. Skjær chili i tynne skiver. Riv en klype limeskall og skjær lime i båter. Riv gulrot (uskrellet) grovt. Grovhakk mynte og peanøtter. VIKTIG: Husk å skrubbe lime før du river skallet.

Lag marinade
2

Bland hvitløk, ingefær, soyasaus, limeskall, vann* [1 ss | 2 ss] og en skvett limesaft i en liten skål.

Stek kjøttdeig
3

Varm opp olivenolje* [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek kjøttdeig i 3-4 min, til gjennomstekt. VIKTIG: Kjøttet er gjennomstekt når det er uten antydninger av rødt.

Mariner kjøttdeig
4

Tilsett marinade og stek i 2-3 min, til det begynner å tykne. Skyll salatblanding i et dørslag under kaldt vann*.

Varm tortillabrød
5

Varm tortillabrød i 10 sek i mikrobølgeovn eller på en tørr stekepanne.

Server
6

Fyll tortillabrød med salat, kjøttdeig og gulrot. Topp med asiatisk majones, peanøtter, mynte og chili.