La oss ta deg med på en kulinarisk reise til Vietnam med den klassiske baguetten bahn mi. Vi fyller våre baguetter med srirachamajones, glaserte vegetarstrimler og en aromatisk agurk- og gulrotsalat med urter. Hjemmelagde sesamfries er prikken over i-en. Et herlig, smaksrikt og raskt vegetarmåltid!
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
200 g
Vegansk kebab
(Inneholder Soya, Hvete, Gluten, Sennep, Havre)
25 ml
Soyasaus
(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)
1 stk
Lime
1 stk
Gulrot
1 stk
Agurk
300 g
Poteter
10 g
Sesamfrø
(Inneholder Sesam Kan inneholde Hvete, Bygg, Nøtter, Gluten, Spelt, Kamut, Peanøtter, Havre, Rug)
2 stk
Stenovnsbakt baguette
(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Sesam)
5 g
Ginger Ninja
(Inneholder Sennep, Egg)
1 pose
Mynte
40 g
Søt chilisaus
50 g
Vegansk srirachamajones
¼ ts
Salt til poteter
¼ ts
Salt til salat
1 ss
Olje til steking
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skjær potet (uskrelt) i 1 cm tynne staver.
Fordel potet på et stekebrett med bakepapir. Hell over en skvett olivenolje, krydre med salt, sesamfrø og en klype pepper, og bland godt.
Bak i ovnen i 25-35 min, eller til gylne og myke.
I mellomtiden, finhakk mynte.
Halver lime.
Skrell gulrot og agurk i lange bånd med en potetskreller. Finhakk den siste biten.
Bland en skvett limesaft, mynte, salt, agurk og gulrot i en stor skål. Sett til side.
Legg baguette direkte på en rist i ovnen når det gjenstår 8 min av potetenes steketid. Stek i 7-8 min.
I mellomtiden, varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek vegansk kebab med Ginger Ninja i 3-4 min, eller til brunet.
Tilsett soyasaus og søt chilisaus. Stek i 1-2 min, til glasert.
Anrett fries på tallerkener.
Del brød i to på langs, og smør med srirachamajones.
Fyll brød med vegansk kebab og salat.
Server med resterende majones og salat.