topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetariske quesedillas

Vegetariske quesedillas

med sorte bønner og guacamole

Vi kategoriserer oppskrifter som “Klimasmart” hvis de produserer minimum 50% mindre CO₂ enn et gjennomsnittlig måltid fra HelloFresh. Du finner mer informasjon i vårt Hjelpesenter.

Kveldens kulinariske reise går til Spania, for vi skal lage vegetariske quesedillas. Vi fyller våre quesedillas med løk, mais, svarte bønner, sriracha og hvitløk. Tilbehøret i dag er en smakfull avokadosalsa med tomat og lime og en kremet limerømme.

Tags:
Vegetar
Sterk
Klimasmart
Rask
Allergener:
Melk
Gluten
Hvete
Sulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Løk

1 stk

Hvitløk

1 pakke

Svarte bønner

2 stk

Tomat

1 stk

Avokado

1 stk

Lime

50 g

Revet gouda

(Inneholder Melk)

8 stk

Små tortillabrød

(Inneholder Gluten, Hvete)

4 g

Panamat

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder Sulfitter)

20 g

Sriracha

1 stk

Paprika

½ pakke

Rømme

(Inneholder Melk)

Ikke inkludert i matkassen din

½ dl

Vann (steg 2)

½ ts

Salt (steg 2)

½ ss

Olivenolje (steg 2)

¼ ts

Salt (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier817 kcal
Energi (kj)3420 kj
Fett34.1 g
Mettet fett12.3 g
Karbohydrater83.7 g
Sukker18.1 g
Protein24.5 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne

Framgangsmåte

Forbered råvarer
1

Skyll svarte bønner under kaldt vann i en sil.

Overfør halvparten av bønnene til en liten skål og mos med en gaffel eller potetmoser. Krydre med en klype salt og pepper. 

Finhakk løk. Press eller finhakk hvitløk.

Skjær paprika i 1 cm biter. 

Lag fyll
2

Varm opp olivenolje [1/2 ss | 1 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme.Stek paprika og løk i 3-4 min, eller til mykt og gyllent. 

Tilsett, svarte bønner (hele og moste), Panamat, Ay Cajun-ba, sriracha, hvitløk, salt [1/2 ts | 1 ts] og en klype pepper. Rør og stek i 1 min. 

Rør inn vann [1/ 2 dl | 1 dl]. La putre i 1 min, eller til vannet har fordampet.

TIPS: Tilsett sriracha etter smak - det er sterkt.

Forbered quesadillas
3

Fordel fyll i tortillabrød (4 per person). Strø over revet gouda over fyllet og brett sammen.

Stek quesedillas
4

Vask stekepannen og varm opp på middels varme. 

Stek quesedillas i 3-4 min på hver side.

TIPS: Vær forsiktig når du snur quesedillasene slik at fyllet ikke faller ut. Bruk en stekespade.

Lag guacamole
5

Skjær lime i to. 

Skjær avokado i to, fjern steinen og bruk en skje til å ta ut innmaten.

Grovhakk tomat. 

Mos avokado med salt [1/ 4 ts | 1/ 2 ts], en stor skvett limesaft og rømme [1/ 2 pakke, 2P] i en skål. Rør inn tomat.

Server
6

Anrett quesedillas på tallerkener.

Server guacamole på siden.