Vegetarisk tortellonigrateng
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk tortellonigrateng

Vegetarisk tortellonigrateng

med kremet tomatsaus og fersk ruccola

I dag skal vi lage en lekker tortelloni-grateng full av gode ingredienser. Vi blander tortelloni med tomat, paprika, hvitløk, sjalottløk og matfløte. Vi topper med panko og ost, og lar alt gratinere i ovnen. Vi lager også en grønn ruccolasalat med balsamico.

Tags:
Vegetar
Barnevennlig
Allergener:
Milk
Schwefeldioxide und Sulfite
Gluten
Hvede
Egg
Celery

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

150 ml

Matfløte

1 stk

Løk

2 stk

Tomat

6 ml

Balsamico

1 stk

Hvitløk

25 g

Panko paneringsmel

1 pose

Basilikum

20 g

Solsikkefrø

300 g

Tortelloni med ricotta og spinat

40 g

Ruccola

20 g

Finrevet ost

4 g

Grønnsaksbuljong

1 stk

Paprika

1 boks

Tomatpure

Ikke inkludert i matkassen din

2 ss

Olje til pangrattato

½ ss

Olje til steking

½ ts

Salt til grønnsaker

2 dl

Vann til saus

¼ ts

Salt til saus

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier929 kcal
Energi (kj)3885 kj
Fett48.6 g
Mettet fett15.8 g
Karbohydrater89.4 g
Sukker22.3 g
Fiber8.8 g
Protein27.5 g
Natrium440.8 mg
Calcium0.5 mg

Framgangsmåte

Forbered råvarer
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Finhakk eller press hvitløk. Finhakk løk.

Grovhakk tomat i 2 cm biter.

Fjern frøene og skjær paprika i 2 cm biter.

Grovhakk basilikum.

Skyll ruccola.

Bland panko, finrevet ost, solsikkefrø, olivenolje og en klype salt og pepper i en skål.

Stek grønnsaker
2

Varm opp olivenolje i en stor, helst ildfast, stekepanne på middels høy varme.

Tilsett tomatpuré, hvitløk og løk. Stek i 30 sek.

Tilsett tomat, paprika, basilikum og krydre med salt og en klype pepper. Kok under omrøring i 1-2 min.

Lag saus
3

Senk til middels varme og tilsett matfløte, grønnsaksbuljong og vann. La småkoke under omrøring i 2-3 min.

Krydre med salt og en klype pepper.

Tilsett tortelloni
4

Tilsett tortelloni i stekepannen. Kok under omrøring i 1-2 min, til sausen har tyknet og pastaen er mør. Hvis sausen blir for tykk, tilsett en skvett vann.

TIPS: Om stekepannen ikke kan settes i ovnen, overfør innholdet til en ildfast form.

Gratinér
5

Tilsett panko- og osteblanding over pastaen. Gratiner i ovnen i 5-7 min, til toppen har blitt sprø.

Bland ruccola og balsamico i en skål. Du kan også tilsette en skvett olivenolje om ønskelig.

Server
6

Anrett gratinert tortelloni i dype tallerkener.

Topp med ruccola.