Våre matkasserHjelpGavekort
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk tortelloni

Vegetarisk tortelloni

med kremet calabresesaus og fersk basilikum

I dag skal vi lage herlig hyggemat i form av tortelloni i en kremet calabresesaus. Vi steker squash, cherrytomater, vårløk, sukkererter og hvitløk, og blander alt med tortelloni i calabresesaus med creme fraiche til.

Tags:
Under 650 kcal
Rask
Barnevennlig
Vegetar
Allergener:
Melk
Hvete
Egg
Gluten

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Squash

1 stk

Vårløk

1 stk

Hvitløk

125 g

Cherrytomater

1 pose

Sukkererter

½ boks

Tomatpure

60 g

Calabresepesto

½ pakke

Creme fraiche

(Inneholder Melk)

300 g

Tortelloni med ricotta og spinat

(Inneholder Hvete, Melk, Egg, Gluten Kan inneholde Bløtdyr, Selleri, Nøtter, Fisk, Skalldyr, Sennep, Soya)

1 pose

Basilikum

Ikke inkludert i matkassen din

1 dl

Vann (steg 3)

¼ ts

Sukker (steg 4)

¼ ts

Salt (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier635 kcal
Energi (kj)2659 kj
Fett24 g
Mettet fett12.4 g
Karbohydrater78.4 g
Sukker21.7 g
Protein22.4 g
Natrium0 mg

Stekepanne

Framgangsmåte

Forbered grønnsaker
1

Skjær squash i 1 cm tykke halve skiver. Skjær vårløk i tynne skiver og separer det grønne fra det hvite. Press eller finhakk hvitløk. Plukk basilikumsblader.

Stek grønnsaker
2

Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek squash, cherrytomater og det hvite av vårløken i 3-4 min, til møre. Tilsett sukkererter, hvitløk og det grønne av vårløken og stek i ytterligere 1-2 min. Krydre med en klype salt* og pepper* og sett til side i en skål.

Stek tomatpuré
3

Varm opp stekepannen til middels varme og tilsett tomatpuré [1/2 boks, 2P]. Stek i 1-2 min, til litt mørknet.

Kok pasta
4

Rør inn calabresepesto, creme fraiche [1/2 pakke, 2P], vann* [1 dl | 2 dl], tortelloni, sukker* [1/4 ts | 1/2 ts], salt* [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper*. La putre i 1-2 min, eller til ‘al dente’. Vend tortelloni underveis. TIPS: ‘Al dente’ betyr at pastaen er gjennomkokt, men fremdeles har litt tyggemotstand i midten.

Tilsett stekte grønnsaker
5

Tilsett stekte grønnsaker i stekepannen og rør godt til alt er dekket av saus. La putre i 1-2 min, til gjennomvarmet. Smak til med salt* og pepper*.

Server
6

Fordel tortelloni med grønnsaker i dype tallerkener og topp med basilikumsblader.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image