Våre matkasserHjelpGavekort
Vegetarisk halloumitaco
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk halloumitaco

Vegetarisk halloumitaco

med varm rødbeterelish og sitronaioli

Vi kategoriserer oppskrifter som “Klimasmart” hvis de produserer minimum 50% mindre CO₂ enn et gjennomsnittlig måltid fra HelloFresh. Du finner mer informasjon i vårt Hjelpesenter.

Ukens tacooppskrift er en spennende variant med mange gode smaker! Halloumi har hovedrollen i dag, og vi fyller varme tortillabrød med en saftig sitronaioli og varm rødbeterelish, som både metter og smaker fantastisk. En enkel og smakfull rett.

Tags:
Vegetar
Klimasmart
Allergener:
Sulfitter
Melk
Sennep
Egg
Gluten
Hvete

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Sitron

25 ml

Balsamico

(Inneholder Sulfitter)

1 stk

Halloumi

(Inneholder Melk)

1 stk

Rødløk

2 stk

Rødbete

2 stk

Tomat

1 stk

Agurk

80 g

Aioli

(Inneholder Sennep, Egg)

8 stk

Små tortillabrød

(Inneholder Gluten, Hvete)

60 g

Salatblanding

Ikke inkludert i matkassen din

1 ts

Sukker (steg 2)

2 ss

Vann* (steg 2)

1 ss

Olivenolje (steg 2)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier1133 kcal
Energi (kj)4741 kj
Fett70.4 g
Mettet fett24.5 g
Karbohydrater79.1 g
Sukker26 g
Protein38.3 g
Natrium0 mg

Rivjern
Stekepanne

Framgangsmåte

Forbered grønnsaker
1

Om du ikke har mikrobølgeovn, sett ovnen på 220°C/200°C (varmluft).

Skjær rødløk i tynne skiver.

Riv rødbete (uskrelt) grovt.

TIPS: Bruk hansker for å unngå røde flekker på fingrene. 

Stek grønnsaker
2

Varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en stekepanne på middels høy varme.

Stek løk i 4-5 min, eller til mykt.

Tilsett rødbete, balsamico, sukker [1 ts | 2 ts] og en klype salt. Stek videre i 2-3 min, eller til mykt.

Tilsett vann [2 ss | 4 ss], og kok videre i 5-6 min, eller til væsken er redusert. Krydre med en klype salt og pepper, og overfør til en skål.

Forbered råvarer
3

Skjær sitron i båter.

Bland aioli og en skvett sitronsaft i en liten skål.

Finhakk tomat.

Skjær agurk i staver. 

Skjær halloumi i strimler (4 per person).

Stek halloumi
4

Vask stekepannen og varm opp en skvett olivenolje på middels høy varme.

Stek halloumi i 3-4 min på hver side, eller til gylne.

Varm tortillabrød
5

Varm tortillabrød i mikroen i 30-60 sek.

Bruker du ovn, pakk tortillabrød inn i folie og varm i ovnen i 4-5 min.

Server
6

Sett alt på bordet.

Smør tortillabrød med sitronaioli og fyll med agurk, tomat, salat, rødbete og halloumi.

Server sitronbåter på siden og press en skvett over hver taco.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image