
Varme gryteretter er perfekte på kalde kvelder. Vår variant er klar på et blunk og består av tortelloni med ricotta- og spinatfyll som får godgjøre seg i en fyldig kjøttsaus med gulrot. I tillegg blander vi en hjemmelagd pestosaus som gjør retten komplett.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
300 g
Tortelloni
(Inneholder: Gluten, Melk, Hvete, Egg Kan inneholde spor av: Soya, Selleri, Skalldyr, Fisk, Bløtdyr, Sennep, Nødder)
250 g
Kjøttdeig av storfe
1 stk
Basilikum
20 g
Parmigiano Reggiano
(Inneholder: Melk)
390 g
Hakkede tomater
1 stk
Gulrot, Julienne
¼ ts
Salt til kjøtt
3 dl
Vann til gryterett
½ ts
Salt til gryterett
1 ss
Smør til gryterett
1 ts
Sukker til gryterett
2 ss
Olje til pesto

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Tilsett kjøttdeig og gulrot, krydre med salt og stek i 4-5 min, eller til brunet.
VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når den er uten antydninger av rødt.

Tilsett hakkede tomater, vann, salt, smør, sukker og en stor klype pepper i stekepannen med ferdigstekt kjøttdeig. La småkoke i 4-5 min.
Tilsett tortelloni og en klype salt og pepper. Kok videre i 1-2 min, eller til gjennomvarmet.

I mellomtiden, finhakk basilikum.
Bland basilikum, finrevet ost, olivenolje og en klype salt og pepper i en liten skål.

Anrett pastagryte i skåler.
Topp med pesto.

