Skip to main content
Ekspress teriyaki laksebowl

Ekspress teriyaki laksebowl

med sprø grønnsaker og sesammajones

Her har du det perfekte måltidet når det skal gå litt kjapt og smake godt. Sprø pannestekt laks vendt i teriyakisaus, dampet ris, frisk kålblanding og agurk med en skvett sitrusfrukt og et dryss sesamfrø og en rund og god sesammajones.

Tags:
Melkefri
Under 650 kcal
Superrask
Comfort Food
Allergener:
Gluten
Sesam
Soya
Hvete
Fisk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåMedium
Antall porsjoner

1 stk

Sitrusfrukt

50 g

Vegansk sesammajones

(Inneholder: Gluten, Sesam, Soya)

150 g

Jasminris

75 g

Teriyakisaus

(Inneholder: Gluten, Soya, Hvete Kan inneholde spor av: Soya)

½ stk

Agurk

150 g

Kålblanding

250 g

Laksefilet

(Inneholder: Fisk)

10 g

Sesamfrø

(Inneholder: Sesam Kan inneholde spor av: Nødder, Peanøtter)

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann til ris

½ ts

Salt til ris

¼ ts

Salt til fisk

Kalorier821 kcal
Energi (kj)3433 kj
Fett39.6 g
Mettet fett5.8 g
Karbohydrater86.3 g
Sukker16.9 g
Fiber4.5 g
Protein37.5 g
Kolesterol100 mg
Natrium284.4 mg
Potassium742.3 mg
Calcium36.1 mg
Iron1.7 mg

Framgangsmåte

Kok ris
1

Kok opp vann i en mellomstor kjele med lokk.

Tilsett ris og salt. Senk til lav varme og la putre under lokk i 14 min.

Fjern fra varmen.

Stek fisk
2

I mellomtiden, varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Tørk fisk lett med kjøkkenpapir. Krydre med en klype salt.

Stek med skinnsiden ned i 3-4 min. Vend og stek videre i 3-5 min, eller til gyllen og gjennomstekt.

TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet får en matt farge.

Lag saus
3

I mellomtiden, grovhakk agurk.Skjær sitrusfrukt i to.

Når fisken er ferdigstekt, tilsett teriyakisaus og en skvett vann i pannen.Vend fisk i sausen.

Server
4

Anrett ris i skåler.

Topp med teriyakilaks, kålblanding og agurk i seksjoner.

Krydre agurk med en klype salt.

Drypp litt sitrusfruktsaft og olivenolje over kålen.

Strø sesamfrø over agurk og laks.

Server med en klatt sesammajones.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image