Skip to main content
Rask tunfisksandwich til matpakken
Rask tunfisksandwich til matpakken

Rask tunfisksandwich til matpakken

2 porsjoner | forbered kvelden før og få en rolig morgen

Lekre og enkle oppskrifter til hverdagens små øyeblikk. Hver oppskrift har enkle instruksjoner med kun 4 trinn og alle ingrediensene du trenger til 2 matpakker. Tunfiskrøre er en klassiker på brødskiven. Her fylles den i nystekte baguetter sammen med sprø salat, og serveres med eple og gulrot på siden for ekstra krønsj. En rask og enkel lunsj som også kan gjøres klar kvelden før for en roligere morgen.

Allergener:
Hvete
Gluten
Fisk
Egg
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid10 minutter
10 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stk

Stenovnsbakt baguette

(Inneholder: Hvete, Gluten)

160 g

Tunfisk i vann

(Inneholder: Fisk)

1 stk

Salat

50 g

Majones

(Inneholder: Egg, Sennep)

1 stk

Dill

15 g

Sennep

(Inneholder: Sennep)

2 stk

Gulrot

1 stk

Eple

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt til fisk

Næringsinnhold

Kalorier625 kcal
Energi (kj)2616 kj
Fett22.6 g
Mettet fett2.6 g
Karbohydrater78.8 g
Sukker13.9 g
Protein25.6 g
Natrium4.1 mg

Framgangsmåte

Varm brød
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Plasser brød direkte på risten i ovnen og varm i 7-8 min. 

Bland tunfiskrøre
2

Hell ut væske fra tunfisk.

Finhakk dill.

Bland tunfisk, majones, dill, sennep, salt og en klype pepper i en liten skål.

Forbered grønnsaker
3

Skjær rotdel av salat og trekk bladene fra hverandre.

Skjær gulrot (uskrelt) i 1 cm tynne staver.

Halver eple, fjern kjerne og skjær i tynne skiver.

Server
4

Fyll brød med salatblad og tunfiskrøre.

Pakk sandwicher, eple og gulrot i en matboks.