
Lekre og enkle oppskrifter til hverdagens små øyeblikk. Hver oppskrift har enkle instruksjoner med kun 4 trinn og alle ingrediensene du trenger til 2 matpakker. Tunfiskrøre er en klassiker på brødskiven. Her fylles den i nystekte baguetter sammen med sprø salat, og serveres med eple og gulrot på siden for ekstra krønsj. En rask og enkel lunsj som også kan gjøres klar kvelden før for en roligere morgen.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
2 stk
Stenovnsbakt baguette
(Inneholder: Hvete, Gluten)
160 g
Tunfisk i vann
(Inneholder: Fisk)
1 stk
Salat
50 g
Majones
(Inneholder: Egg, Sennep)
1 stk
Dill
15 g
Sennep
(Inneholder: Sennep)
2 stk
Gulrot
1 stk
Eple
¼ ts
Salt til fisk

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Plasser brød direkte på risten i ovnen og varm i 7-8 min.

Hell ut væske fra tunfisk.
Finhakk dill.
Bland tunfisk, majones, dill, sennep, salt og en klype pepper i en liten skål.

Skjær rotdel av salat og trekk bladene fra hverandre.
Skjær gulrot (uskrelt) i 1 cm tynne staver.
Halver eple, fjern kjerne og skjær i tynne skiver.

Fyll brød med salatblad og tunfiskrøre.
Pakk sandwicher, eple og gulrot i en matboks.



























































