Skip to main content
Stekt gnocchi og vegetardeigragu
Stekt gnocchi og vegetardeigragu

Stekt gnocchi og vegetardeigragu

med basilikum og finrevet ost

Ragu er en italiensk gryterett som vanligvis serveres med pasta. Vi lager vår versjon med vegetarideig stekt med løk, gulrot, hvitløk, tomatpure og matfløte smaksatt med vår egen krydderblanding, Hello Sunrise. Raguen serveres med gyllen, pannestekt gnocchi og en frisk ruccola- og basilikumsalat som tilbehør.

Tags:
Rask
Vegetar
Allergener:
Melk
Selleri
Sennep
Gluten
Bygg
Soya
Hvete
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

150 ml

Matfløte

(Inneholder: Melk)

4 g

Hello Sunrise

(Inneholder: Selleri, Sennep)

180 g

Vegetardeig

(Inneholder: Gluten, Bygg, Soya)

1 stk

Hvitløk

400 g

Gnocchi

(Inneholder: Hvete, Gluten Kan inneholde spor av: Soya, Sennep)

1 stk

Basilikum

20 g

Finrevet ost

(Inneholder: Melk, Egg)

40 g

Ruccola

4 g

Buljong

(Inneholder: Selleri)

35 g

Tomatpure

1 stk

Løk

1 stk

Gulrot

1 stk

Paprika

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Smør til steking

1 ss

Olje til gnocchi

¼ ts

Salt til gnocchi

1 ss

Olje til steking

¼ ts

Salt til vegetarprotein

1 ss

Smør til saus

½ dl

Vann til saus

½ ts

Salt til saus

½ ss

Olje til salat

¼ ts

Salt til salat

Næringsinnhold

Kalorier1008 kcal
Energi (kj)4216 kj
Fett54 g
Mettet fett21.6 g
Karbohydrater88.6 g
Sukker17.1 g
Protein35.3 g
Natrium592.9 mg

Framgangsmåte

Forbered grønnsaker
1

Finhakk løk.

Riv gulrot (uskrelt) grovt. 

Finhakk eller press hvitløk.

Stek gnocchi
2

Dekk bunnen av en stor stekepanne med olivenolje.

Varm opp med smør på middels høy varme.

Stek gnocchi under omrøring i 6-8 min, eller til gyllen.

Krydre med salt og en klype pepper.

TIPS: Tilsett ekstra olivenolje ved behov.

TIPS: Ikke kok gnocchi før steking.

Stek vegetardeig
3

Varm opp olivenolje i en ny stekepanne på middels høy varme.

Stek vegetardeig, løk, gulrot og salt i 4-5 min, eller til grønnsaker mykner noe.

Tilsett hvitløk og Hello Sunrise og stek videre i 30 sek, eller til velduftende.

Lag ragu
4

Tilsett tomatpure, matfløte, smør, vann, grønnsaksbuljong, salt og en klype pepper.

Stek videre i 2-3 min, til sausen begynner å tykne.

Bland salat
5

I mellomtiden, riv basilikumblader.

Skjær paprika i 2 cm store biter.

Skyll ruccola.

Bland ruccola, basilikum, paprika, salt og olivenolje i en stor skål.

Server
6

Anrett ragu i tallerkener og topp med gnocchi.

Dryss over finrevet ost.

Server med salat og en skvett olivenolje.