Ragu er en italiensk gryterett som vanligvis serveres med pasta. Vi lager vår versjon med vegetarideig stekt med løk, gulrot, hvitløk, tomatpure og matfløte smaksatt med vår egen krydderblanding, Hello Sunrise. Raguen serveres med gyllen, pannestekt gnocchi og en frisk ruccola- og basilikumsalat som tilbehør.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 stk
Løk
150 ml
Matfløte
(Inneholder Melk)
1 stk
Hvitløk
1 pose
Basilikum
4 g
Hello Sunrise
(Inneholder Selleri, Sennep)
160 g
Vegetardeig
(Inneholder Gluten, Bygg, Soya)
40 g
Ruccola
350 g
Gnocchi
(Inneholder Hvete, Gluten Kan inneholde Soya, Sennep)
20 g
Finrevet ost
(Inneholder Melk, Egg)
4 g
Grønnsaksbuljong
(Inneholder Selleri)
1 stk
Gulrot
1 boks
Tomatpure
1 ss
Smør til steking
¼ ts
Salt til pasta
1 ss
Olje til steking
¼ ts
Salt til vegetarprotein
1 ss
Smør til saus
½ dl
Vann til saus
½ ts
Salt til saus
Finhakk løk.
Riv gulrot (uskrelt) grovt.
Finhakk eller press hvitløk.
Dekk bunnen av en stor stekepanne med olivenolje.
Varm opp med smør på middels høy varme.
Stek gnocchi under omrøring i 6-8 min, eller til gyllen.
Krydre med salt og en klype pepper.
TIPS: Tilsett ekstra olivenolje ved behov.
TIPS: Ikke kok gnocchi før steking.
Varm opp olivenolje i en ny stekepanne på middels høy varme.
Stek vegetardeig, løk, gulrot og salt i 4-5 min, eller til grønnsaker mykner noe.
Tilsett hvitløk og Hello Sunrise og stek videre i 30 sek, eller til velduftende.
Tilsett tomatpure, matfløte, smør, vann, grønnsaksbuljong, salt og en klype pepper.
Stek videre i 2-3 min, til sausen begynner å tykne.
I mellomtiden, riv basilikumblader.
Skyll ruccola.
Anrett ragu i tallerkener og topp med gnocchi.
Dryss over finrevet ost.
Server med salat og en skvett olivenolje.