Falt du for denne fristende oppskriften? Vi garanterer at du ikke blir skuffet over resultatet. I dag skal vi nemlig lage en fantastisk prosciuttosalat med perlecouscous og matfløte. Vi koker perlecouscous og blander den med pesto, ovnsbakte cherrytomater, squash og rødløk. Vi topper alt med sprøstekt prosciutto og finrevet ost.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
170 g
Perlecouscous
(Inneholder: Gluten, Hvete Kan inneholde spor av: Sennep, Soya, Egg, Lupin)
150 ml
Matfløte
(Inneholder: Melk)
30 g
Calabresepesto
125 g
Cherrytomater
4 g
Kyllingbuljong
12 ml
Balsamico
(Inneholder: Sulfitter)
50 g
Prosciutto
30 g
Spinat
1 stk
Squash
20 g
Finrevet ost
(Inneholder: Melk, Egg)
4 g
Jorda Rundt
(Inneholder: Egg, Sennep)
1 stk
Rødløk
1 ts
Sukker til tomat
1 ss
Olje til grønnsaker
¼ ts
Salt til grønnsaker
1 ss
Smør til couscous
4 dl
Vann til perlecouscous
¼ ts
Salt til perlecouscous
Når de ovnsbakte grønnsakene er ferdige, bland squash, rødløk, calabresepesto og matfløte sammen med perlecouscous. Krydre med en klype salt og pepper.