'Sushi'-burger med røkt laks og avokado
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

'Sushi'-burger med røkt laks og avokado

med sesamfries og limesyltet salat

Burger er en sikker vinner på middagsbordet, og vi kan friste med en spennende sushi-inspirert variant! Lune briochebrød smøres med srirachadressing og fylles med røkt laks, avokado og limesyltede grønnsaker. Burgeren serveres med sesamvendte fries som tilbehør.

Allergener:
Sesam
Fisk
Egg
Gluten
Melk
Hvete

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Avokado

1 stk

Lime

50 g

Vegansk srirachamajones

½ stk

Rødløk

500 g

Poteter

10 g

Sesamfrø

(Inneholder: Sesam Kan inneholde spor av: Nøtter, Peanøtter)

1 stk

Agurk

½ g

Chiliflak

100 g

Røkt laks

(Inneholder: Fisk)

2 stk

Briochebrød

(Inneholder: Egg, Gluten, Melk, Hvete Kan inneholde spor av: Sesam, Soya)

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt til poteter

½ ts

Sukker til sylting

¼ ts

Salt til sylting

1 ss

Ketchup til saus

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier936 kcal
Energi (kj)3917 kj
Fett44.2 g
Mettet fett7.6 g
Karbohydrater102.4 g
Sukker19.9 g
Protein27.8 g
Natrium0 mg

Framgangsmåte

Lag fries
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skjær potet (uskrelt) i 1 cm tynne staver.

Fordel potet på et stekebrett med bakepapir. Hell over en skvett olivenolje, krydre med salt og en klype pepper, og bland godt.

Bak i ovnen i 25-35 min, eller til gylne og myke.

TIPS: Bruk flere stekebrett ved behov.

Sylt rødløk
2

I mellomtiden, halver lime.

Skjær rødløk i tynne skiver.

Bland limesaft, sukker, salt og rødløk i en liten skål.

Skjær agurk i tynne skiver.

Lag srirachadressing
3

Bland srirachamajones, ketchup og chiliflak i en liten skål.

TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.

Varm brød
4

Del briochebrød i to p midten.

Varm brød direkte på en rist i ovnen i 3-4 min, eller til gjennomvarmet.

Halver avokado, fjern stein og grav ut innmaten med en skje. Skjær i tynne skiver.

5

Dryss sesamfrø over fries og bland godt rett før servering.

Vend agurk i skålen med rødløk.

6

Bre srirachamajones på brød og fyll med røket laks, avokado og syltede grønnsaker.

Server med resterende syltede grønnsaker og srirachadressing.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image