Skip to main content
Rask thaikrydret kjøttdeigbowl

Rask thaikrydret kjøttdeigbowl

med pak choi-salat og srirachamajones

Et kvarter er alt som trengs for å lage denne smakfulle bowlen med thailandske smaker! Vi topper basmatiris med svinekjøttdeig stekt med ingefær, hvitløk, chili og asiatisk dressing, og en sitrusfruktduftende pak choi-salat med fersk koriander.

Tags:
Superrask
Melkefri
Comfort Food
Allergener:
Soya
Gluten
Hvete
Sesam

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

40 g

Asiatisk dressing

(Inneholder: Soya, Gluten, Hvete, Sesam)

10 g

Ingefærpasta

1 stk

Hvitløk

1 stk

Sitrusfrukt

1 stk

Løk

1 stk

Pak choi

1 stk

Gulrot, Julienne

1 g

Chiliflak

250 g

Svinekjøttdeig

150 g

Basmatiris

50 g

Vegansk srirachamajones

1 stk

Koriander

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann til ris

½ ts

Salt til ris

½ ss

Olje til salat

¼ ts

Salt til salat

Næringsinnhold

Kalorier912 kcal
Energi (kj)3817 kj
Fett53.4 g
Mettet fett12.3 g
Karbohydrater81.6 g
Sukker12.6 g
Fiber5.8 g
Protein29.9 g
Natrium8.6 mg
Potassium268.3 mg
Calcium66.4 mg
Iron0.8 mg

Framgangsmåte

Kok ris
1

Kok opp en mellomstor kjele med vann.

Tilsett ris og salt. Senk til middels lav varme, og la putre under lokk i 10 min.

Ta kjelen av varmen og la hvile under lokk i 10 min.

TIPS: Ikke fjern lokket, risen skal dampes.

Stek kjøttdeig
2

I mellomtiden, finhakk eller press løk.

Skjær løk i tynne skiver.

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek kjøttdeig og løk i 4-5 min, eller til brunet.

Tilsett ingefærpasta, løk og chiliflak. Stek videre i 30 sek, eller til velduftende. Ta stekepannen av varmen og bland inn asiatisk dressing.

VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når den er uten antydninger av rødt.

TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.

Bland salat
3

I mellomtiden, halver sitrusfrukt.

Grovhakk pak choi.

Riv koriander i grove biter.

Bland gulrot, pak choi, koriander, en skvett sitrusfruktsaft, olivenolje og salt i en stor skål.

Server
4

Anrett ris i dype tallerkener og topp med kjøttdeig og salat.

Server med en klatt srirachamajones.