Skip to main content
Rask thaikrydret kjøttdeigbowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Rask thaikrydret kjøttdeigbowl

med pak choi-salat og srirachamajones

Et kvarter er alt som trengs for å lage denne smakfulle bowlen med thailandske smaker! Vi topper basmatiris med svinekjøttdeig stekt med ingefær, hvitløk, chili og asiatisk dressing, og en limeduftende pak choi-salat med frisk mynte og koriander.

Tags:
Superrask
Rask
Melkefri
Allergener:
Soya
Gluten
Hvete
Sesam

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

20 g

Asiatisk dressing

(Inneholder: Soya, Gluten, Hvete, Sesam)

10 g

Ingefærpasta

1 stk

Hvitløk

1 stk

Lime

1 stk

Løk

1 stk

Pak choi

1 stk

Mynte & koriander

1 stk

Gulrot, Julienne

1 g

Chiliflak

250 g

Svinekjøttdeig

150 g

Basmatiris

50 g

Vegansk srirachamajones

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann til ris

½ ts

Salt til ris

½ ss

Olje til salat

¼ ts

Salt til salat

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier890 kcal
Energi (kj)3722 kj
Fett51.3 g
Mettet fett12.2 g
Karbohydrater79.2 g
Sukker10.4 g
Protein29.6 g
Natrium7000.8 mg

Framgangsmåte

1

Kok opp en mellomstor kjele med vann.

Tilsett ris og salt. Senk til middels lav varme, og la putre under lokk i 10 min.

Ta kjelen av varmen og la hvile under lokk i 10 min.

TIPS: Ikke fjern lokket, risen skal dampes.

2

I mellomtiden, finhakk eller press hvitløk.

Skjær løk i tynne skiver.

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek kjøttdeig og løk i 4-5 min, eller til brunet.

Tilsett ingefærpasta, hvitløk og chiliflak. Stek videre i 30 sek, eller til velduftende. Ta stekepannen av varmen og bland inn asiatisk dressing.

VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når den er uten antydninger av rødt.

TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.

3

I mellomtiden, halver lime.

Grovhakk pak choi.

Riv mynte- og korianderblad i grove biter.

Bland gulrot, pak choi, mynte, koriander, en skvett limesaft, olivenolje og salt i en stor skål.

4

Anrett ris i dype tallerkener og topp med kjøttdeig og salat.

Server med en klatt srirachamajones.