topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pulled bean bowl

Pulled bean bowl

med paprikacouscous og dilldressing

I dag står en rask og delikat vegetarrett på menyen. Pulled beans gir retten umami, couscousen piffes opp med paprika og dill gir dressingen et løft. Vårt spesialkrydder – Mamas favoritt, som blant annet består av oregano og salvie, bidrar også til å gjøre dagens middag spennende og god.

Tags:
Rask
Vegetar
Allergener:
Gluten
Hvete
Selleri
Egg
Bygg
Soya
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

100 g

Couscous

(Inneholder Gluten, Hvete)

4 g

Grønnsaksbuljong

(Inneholder Selleri)

2 stk

Hvitløk

1 stk

Paprika

4 g

Mamas Favoritt

(Inneholder Egg)

240 g

Pulled beans

(Inneholder Gluten, Hvete, Bygg, Egg, Soya)

1 stk

Agurk

2 stk

Tomat

1 pose

Dill

1 pakke

Rømme

(Inneholder Melk)

Ikke inkludert i matkassen din

½ ss

Olivenolje (steg 1)

1 ss

Olivenolje (steg 2)

¼ ts

Salt (steg 2)

2.5 dl

Vann (steg 1)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier667 kcal
Energi (kj)2792 kj
Fett28.61 g
Mettet fett7.6 g
Karbohydrater57.76 g
Sukker13.1 g
Protein40 g
Natrium408 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Stek grønnsaker
1

Fjern frøene og skjær paprika i 1 cm biter. Finhakk eller press hvitløk. Varm opp olivenolje* [½ ss | 1 ss] i en kjele på middels høy varme. Stek hvitløk og paprika i 30 sek. Tilsett vann* [2,5 dl | 5 dl], grønnsaksbuljong og Mamas Favoritt, og kok opp.

Lag couscous
2

Tilsett couscous og olivenolje* [1 ss | 2 ss] i kjelen. Rør godt, dekk til med lokk og fjern fra varmen. La stå i 5 min, til vannet har absorbert. Rør godt med en gaffel. Krydre med salt* [¼ ts | ½ ts] og en klype pepper*.

Forbered råvarer
3

Skjær tomat og agurk i 1 cm biter. Grovhakk dill.

Stek bønner
4

Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek pulled beans med en klype salt* og pepper* i 3-4 min.

Lag dilldressing
5

Bland dill, rømme og en klype salt* og pepper* i en skål. Bland agurk og tomat i en annen skål. Krydre med en klype salt* og pepper*. Tilsett en skvett olivenolje* om ønskelig.

Server
6

Anrett paprikacouscous i dype tallerkener. Topp med pulled beans og drypp dilldressing over.