Perlecouscous og sprøstekt bacon
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Perlecouscous og sprøstekt bacon

Perlecouscous og sprøstekt bacon

med ricotta og fersk basilikum

Vi kategoriserer oppskrifter som “Klimasmart” hvis de produserer minimum 50% mindre CO₂ enn et gjennomsnittlig måltid fra HelloFresh. Du finner mer informasjon i vårt Hjelpesenter.

Perlecouscous og sprøstekt bacon med ricotta og fersk basilikum.

Tags:
Rask
Allergener:
Hvete
Gluten
Egg
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

125 g

Bacon, skiver

170 g

Perlecouscous

(Inneholder Hvete, Gluten)

4 g

Mamas Favoritt

(Inneholder Egg)

4 g

Kyllingbuljong

1 stk

Hvitløk

1 stk

Rødløk

½ boks

Tomatpure

100 g

Ricotta

(Inneholder Melk)

1 pose

Basilikum

30 g

Spinat

(Kan inneholde Selleri)

1 stk

Tomat

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt (steg 1)

3.5 dl

Vann (steg 1)

1 ss

Olivenolje (steg 4)

1 dl

Vann (steg 5)

¼ ts

Salt (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier676 kcal
Energi (kj)2830 kj
Fett30.63 g
Mettet fett13.3 g
Karbohydrater70.68 g
Sukker11.1 g
Protein26.49 g
Natrium392.5 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok couscous
1

Kok opp en kjele med vann [3,5 dl | 7 dl], kyllingbuljong og salt [¼ ts | ½ ts].

Tilsett perlecouscous, senk til middels varme og la småkoke i 11-12 min, eller til mykt.

Skru av varmen og la hvile under lokk til steg 5.

Stek bacon
2

Varm opp en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek bacon i 4-5 min, eller til gyllen. 

Sett til side på en tallerken med kjøkkenpapir.

Forbered råvarer
3

Finhakk eller press hvitløk.

Finhakk rødløk. 

Skjær tomat i 2 cm biter.

Skyll spinat i et dørslag under kaldt vann. 

Finhakk basilikum (spar noen hele blader til pynt).

Stek grønnsaker
4

Varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i stekepannen på middels høy varme.

Stek løk og tomat i 3-4 min, eller til myk.

Tilsett hvitløk, Mamas Favoritt og tomatpuré [½ boks, 2P], og kok i ytterligere 30 sek.

Bland sammen
5

Bland ricotta, vann [1 dl | 2 dl], basilikum, halvparten av spinaten, stekte grønnsaker, salt [¼ ts | ½ ts] og en klype pepper i kjelen med couscous. Rør til spinaten faller sammen.

Server
6

Anrett couscous i dype tallerkener og pynt med resterende basilikumblader og spinat.

Smuldre sprø bacon over.