Nyt en kjapp og smaksrik vegetarrett med vår pannestekte halloumi og bulgursalat! Retten serveres med balsamicoglasert rødbete og rødkål, og toppes med dillyoghurt og ristede gresskarkjerner.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
85 g
Bulgur
(Inneholder Hvete, Gluten)
250 g
Halloumi
(Inneholder Melk)
75 g
Rødkål
1 stk
Rødbeter, ferdigkokte
12 ml
Balsamico
(Inneholder Sulfitter)
1 stk
Gulrot
60 g
Salatblanding
1 pose
Dill
75 g
Yoghurt
(Inneholder Melk)
10 g
Gresskarkjerner
(Kan inneholde Spelt, Peanøtter, Sesam, Hvete, Havre, Nøtter, Bygg, Kamut, Rug)
4 g
Grønnsaksbuljong
(Inneholder Selleri)
4 g
Mamas Favoritt
(Inneholder Egg)
2.5 dl
Vann til bulgur
¼ ts
Salt til bulgur
1 ss
Olje til bulgur
½ ss
Olje til grønnsaker
¼ ts
Salt til grønnsaker
¼ ts
Salt til saus
Kok opp en mellomstor kjele med vann.
Tilsett bulgur, grønnsaksbuljong og salt. Senk til middels lav varme og la putre under lokk i 9-10 min, eller til 'al dente'.
I mellomtiden, varm opp en stekepanne på middels høy varme.
Rist gresskarkjerner i 2-3 min, eller til de begynner å poppe. Sett til side.
Grovhakk dill.
Bland yoghurt, dill, salt og en klype pepper i en mellomstor skål. Sett til side.
Skjær halloumi i tynne skiver (2 per person).
Varm opp en skvett olivenolje i samme stekepanne på middels høy varme.
Stek halloumi med Mamas Favoritt i 2-3 min på hver side, eller til gyllen. Sett til side.
Varm opp olivenolje i en mellomstor stekepanne på middels høy varme.
Skjær rødbete i 3 cm store biter.
Stek rødbete og rødkål i 3-4 min, til myknet.
Tilsett balsamico og salt, og stek videre i 1 min. Sett til side i en skål.
Skrell gulrot i lange bånd med en potetskreller. Finhakk den siste biten.
Skyll salatblanding.
Vend salatblandingen i kjelen med ferdigkokt bulgur.
Anrett bulgursalat, rødbete og rødkål, og gulrot i skåler.
Topp med dilldressing og gresskarkjerner.