
Med vårt barnevennlige konsept kan middagen tilpasses både små og store ganer. Barna får milde og enkle smaker, mens foreldre kan legge til det lille ekstra for en voksen tvist. Panert kylling og kremet pasta pleier å være populært både blant barn og voksne, og vi byr på begge deler! Gyllenstekt kylling serveres på en seng av rigatoni i karrisaus med mais og ost, med en rask spinat- og gulrotsalat som tilbehør.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
50 g
Panko paneringsmel
(Inneholder: Gluten, Hvete)
20 g
Finrevet ost
(Inneholder: Melk, Egg)
4 g
Curry on
1 stk
Løk
1 stk
Mais
1 stk
Gulrot
1 stk
Vårløk
30 g
Spinat
300 g
Kyllingbryst
150 ml
Matfløte
(Inneholder: Melk)
15 g
Sennep
(Inneholder: Sennep)
180 g
Conchiglie
(Inneholder: Gluten, Hvete Kan inneholde spor av: Soya, Sennep)
1 dl
Spart pastavann
¼ ts
Salt til kjøtt
2 dl
Mel til panering
¼ ts
Salt til panering
1 stk
Egg til panering
1 ss
Olje til steking
½ ss
Olje til salat
¼ ts
Salt til salat
½ ss
Olje til grønnsaker
½ ts
Salt til pasta

Kok opp en stor kjele med saltet vann.
Kok pasta i 11-12 min, eller til 'al dente'.
Spar litt pastavann i en kopp og hell ut resten.
Legg pastaen tilbake i kjelen.
TIPS: Kokevannet skal være like salt som sjøvann.
TIPS: ‘Al dente’ betyr at pastaen er myk med litt tyggemotstand.

Skjær hvert kyllingbryst i 3 strimler på et eget skjærebrett og krydre med salt.
Bland hvetemel, salt og en klype pepper i en dyp tallerken.
Visp egg i en ny dyp tallerken.
Tilsett panko i en tredje dyp tallerken.
Vend kylling først i mel, deretter i egg og til slutt i panko. Legg over på en tallerken.
TIPS: Har du ikke egg, kan du bruke 2 ss melk.

Dekk bunnen av en stor stekepanne med olivenolje og varm opp på middels høy varme.
Stek kylling i 3-4 min på hver side, eller til gyllen og gjennomstekt.
Legg over på en tallerken med kjøkkenpapir og krydre med en klype salt.
TIPS: Tilsett ekstra olivenolje ved behov.
TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.

I mellomtiden, grovhakk løk.
Skrell gulrot i lange bånd med en potetskreller. Finhakk den siste biten.
Skjær vårløk i tynne skiver.
Hell væske av mais.
Skyll spinat.
Bland spinat, gulrot, olivenolje, salt og en klype pepper i en mellomstor skål. Sett til side.

Varm opp olivenolje i en ny stor stekepanne på middels høy varme.
Stek løk og mais i 2-3 min, eller til myknet.
Tilsett Curry-On og stek i 30 sek. Tilsett matfløte, salt og pastavann. La småkoke i 1-2 min, eller til sausen tykner noe.
Sett barneporsjonene til side hvis de ikke liker sennep. Tilsett sennep i resterende saus til de voksne.
Bland inn pasta og finrevet ost i sausen.
TIPS: Tilsett en skvett vann hvis pastaen virker tørr.
VIKTIG: Denne oppskriften bruker halve mengden av enkelte ingredienser - dobbeltsjekk ingredienslisten!

Anrett pasta i skåler og topp med kylling.
Garner med vårløk og server med salat.