
Gyoza er et prakteksemplar på smaksrik hurtigmat - de er lynraske å tilberede og smaker himmelsk. Vi serverer våre gyozaer på en seng av maisris, toppet med asiatisk kålsalat, sprø peanøtter og en sesamduftende dippsaus.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 stk
Mais
1 stk
Agurk
20 g
Saltede peanøtter
(Inneholder: Peanøtter Kan inneholde spor av: Sesam, Nødder)
20 g
Asiatisk dressing
(Inneholder: Soya, Gluten, Hvete, Sesam)
200 g
Gyoza med grønnsaker
(Inneholder: Soya, Gluten, Hvete Kan inneholde spor av: Sesam, Selleri, Skalldyr, Egg, Fisk, Bløtdyr, Peanøtter)
20 ml
Soyasaus
(Inneholder: Soya, Gluten)
1 g
Chiliflak
10 ml
Sesamolje
(Inneholder: Sesam)
10 g
Sesamfrø
(Inneholder: Sesam Kan inneholde spor av: Nødder, Peanøtter)
150 g
Spisskål, skåret
40 g
Søt chilisaus
1 stk
Vårløk
150 g
Jasminris
3 dl
Vann til ris
½ ts
Salt til ris
1 ss
Olje til slaw
¼ ts
Salt til slaw
½ dl
Vann til gyoza
½ ts
Sukker til dipp

Kok opp en mellomstor kjele med vann.
Tilsett ris og salt i kjelen. Senk til middels lav varme, og la småkoke under lokk i 12 min.
Ta kjelen av varmen og la hvile under lokk i 10 min.
TIPS: Ikke fjern lokket, risen skal dampes.

I mellomtiden, skjær agurk i halvmåner.
Grovhakk peanøtter.
Skjær vårløk i tynne skiver.
Hell ut væske fra mais.

Bland agurk, mais, vårløk, spisskål, asiatisk dressing, olivenolje, salt og en klype pepper i en mellomstor skål. Sett til side.

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Fordel gyoza i et jevnt lag i stekepannen med den flate siden ned. Stek i 2-3 min, til bunnen er gyllen.
Tilsett vann og la dampe under lokk i 3 min.
Fjern lokket og stek videre til vannet har fordampet og bunnen er sprø.
Tips: Bruk aluminiumsfolie hvis du ikke har lokk.

Bland soyasaus, søt chilisaus, chiliflak, sesamolje, sesamfrø, sukker og en klype pepper i en liten skål.
TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.

Anrett maisris, salat og gyoza i skåler.
Topp salat med peanøtter.
Server med dippsaus.