Skip to main content
Pannestekt gyoza- og maisrisbowl

Pannestekt gyoza- og maisrisbowl

med asiatisk agurk- og kålsalat

3.5
(178)

Gyoza er et prakteksemplar på smaksrik hurtigmat - de er lynraske å tilberede og smaker himmelsk. Vi serverer våre gyozaer på en seng av maisris, toppet med asiatisk kålsalat, sprø peanøtter og en sesamduftende dippsaus.

Tags:
Rask
Vegetar
Melkefri
Spis meg først
Allergener:
Peanøtter
Soya
Gluten
Hvete
Sesam

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
NivåEnkel
Antall porsjoner

1 stk

Mais

1 stk

Agurk

20 g

Saltede peanøtter

(Inneholder: Peanøtter Kan inneholde spor av: Sesam, Nødder)

20 g

Asiatisk dressing

(Inneholder: Soya, Gluten, Hvete, Sesam)

200 g

Gyoza med grønnsaker

(Inneholder: Soya, Gluten, Hvete Kan inneholde spor av: Sesam, Selleri, Skalldyr, Egg, Fisk, Bløtdyr, Peanøtter)

20 ml

Soyasaus

(Inneholder: Soya, Gluten)

1 g

Chiliflak

10 ml

Sesamolje

(Inneholder: Sesam)

10 g

Sesamfrø

(Inneholder: Sesam Kan inneholde spor av: Nødder, Peanøtter)

150 g

Spisskål, skåret

40 g

Søt chilisaus

1 stk

Vårløk

150 g

Jasminris

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann til ris

½ ts

Salt til ris

1 ss

Olje til slaw

¼ ts

Salt til slaw

½ dl

Vann til gyoza

½ ts

Sukker til dipp

Kalorier825 kcal
Energi (kj)3453 kj
Fett30.7 g
Mettet fett4.4 g
Karbohydrater117.8 g
Sukker23.2 g
Fiber8.1 g
Protein23.7 g
Kolesterol0.3 mg
Natrium637 mg
Trans Fat0.1 g
Potassium203 mg
Calcium19.8 mg
Iron1 mg

Framgangsmåte

Kok ris
1

Kok opp en mellomstor kjele med vann.

Tilsett ris og salt i kjelen. Senk til middels lav varme, og la småkoke under lokk i 12 min.

Ta kjelen av varmen og la hvile under lokk i 10 min.

TIPS: Ikke fjern lokket, risen skal dampes.

Forbered råvarer
2

I mellomtiden, skjær agurk i halvmåner.

Grovhakk peanøtter.

Skjær vårløk i tynne skiver.

Hell ut væske fra mais.

Bland kålsalat
3

Bland agurk, mais, vårløk, spisskål, asiatisk dressing, olivenolje, salt og en klype pepper i en mellomstor skål. Sett til side.

Stek gyoza
4

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Fordel gyoza i et jevnt lag i stekepannen med den flate siden ned. Stek i 2-3 min, til bunnen er gyllen.

Tilsett vann og la dampe under lokk i 3 min.

Fjern lokket og stek videre til vannet har fordampet og bunnen er sprø.

Tips: Bruk aluminiumsfolie hvis du ikke har lokk.

Bland dippsaus
5

Bland soyasaus, søt chilisaus, chiliflak, sesamolje, sesamfrø, sukker og en klype pepper i en liten skål.

TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.

Server
6

Anrett maisris, salat og gyoza i skåler.

Topp salat med peanøtter.

Server med dippsaus.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image