Sundried-tomato and pine nut crusted salmon
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Sundried-tomato and pine nut crusted salmon

with basil creme fraiche and herbed potatoes

Allergener:
Melk
Fisk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

20 g

Pinjekjerner

(Kan inneholde spor av: Hvete, Nøtter, Peanøtter, Sesam, Bygg, Havre, Rug, Spelt)

50 g

Soltørkede tomater

400 g

Småpoteter

1 stk

Bladpersille

1 stk

Sitron

1 stk

Basilikum

40 g

Ruccola

125 g

Cherrytomater

150 ml

Creme fraiche

(Inneholder: Melk)

250 g

Laksefilet

(Inneholder: Fisk)

1 pakke

Mozzarella

(Inneholder: Melk)

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt til fisk

¼ ts

Salt til salat

½ ss

Olje til salat

1 ss

Olje til poteter

¼ ts

Salt til poteter

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier1023 kcal
Energi (kj)4280 kj
Fett72.1 g
Mettet fett28 g
Karbohydrater44.6 g
Sukker11.2 g
Protein46 g
Natrium57.5 mg

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6
Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image