Middelhavsinspirert rekepasta
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Middelhavsinspirert rekepasta

Middelhavsinspirert rekepasta

med stekte tomater og finrevet ost

Drøm deg bort til Middelhavets varme strender med dagens pastarett. Vi vender spaghettien i en fløtesaus med reker, løk, cherrytomater og spinat, krydret med våre krydderblandinger Mamas Favoritt og Middelhavsdrøm. Retten toppes med gresskarkjerner og finrevet ost.

Tags:
Under 650 kcal
Superrask
Rask
Allergener:
Gluten
Hvete
Melk
Egg
Skalldyr
Selleri

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 pakke

Spaghetti

(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Soya)

150 ml

Matfløte

(Inneholder Melk)

20 g

Finrevet ost

(Inneholder Melk, Egg)

150 g

Reker

(Inneholder Skalldyr)

4 g

Middelhavsdrøm

60 g

Spinat

(Kan inneholde Selleri)

4 g

Mamas Favoritt

(Inneholder Egg)

4 g

Grønnsaksbuljong

(Inneholder Selleri)

1 stk

Løk

10 g

Gresskarkjerner

(Kan inneholde Spelt, Peanøtter, Sesam, Hvete, Havre, Nøtter, Bygg, Kamut, Rug)

125 g

Cherrytomater

Ikke inkludert i matkassen din

½ ss

Olivenolje (steg 2)

¼ ts

Salt (steg 2)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier652 kcal
Energi (kj)2728 kj
Fett24.6 g
Mettet fett11.7 g
Karbohydrater73.6 g
Sukker10.4 g
Protein29.8 g
Natrium408 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok pasta
1

Kok opp en stor kjele med saltet vann.

Kok spaghetti i 8-9 min, eller til 'al dente',

Spar litt pastavann [1/2 dl | 2 dl] i en kopp og hell av resten.

TIPS: Kokevannet skal være like salt som sjøvann.

TIPS: ‘Al dente’ betyr at pastaen er myk med litt tyggemotstand. 

Stek reker
2

I mellomtiden, skjær løk i tynne skiver.

Halver cherrytomater.

Skyll spinat.

Varm opp olivenolje [1/2 ss | 1 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek reker, løk, cherrytomater, Mamas Favoritt, Middelhavsdrøm, salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper i 3-4 min, eller til løken er myk.

TIPS: Rekene er ferdige når de er rosa på utsiden og matte på innsiden.

Lag saus
3

Senk til middels varme og tilsett spinat, matfløte [1/2 pakke, 2P], pastavann og grønnsaksbuljong.

La putre i 1-2 min, eller til tyknet.

Bland inn spaghetti.

TIPS: Tilsett mer vann om pastaen ser tørr ut.

Server
4

Anrett spaghetti i skåler.

Topp med gresskarkjerner og finrevet ost.