Meksikanske reketacos med cajunkrydret coleslaw og sterk jalapeño.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
50 g
Majones
(Inneholder Egg, Sennep)
5 g
Tex-Mex
8 stk
Små tortillabrød
(Inneholder Gluten, Hvete)
150 g
Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)
(Kan inneholde Selleri)
2 stk
Tomat
1 stk
Lime
1 pose
Koriander
1 stk
Jalapeno
1 stk
Rødløk
4 g
Ay Cajun-ba
(Inneholder Sulfitter)
150 g
Reker
(Inneholder Skalldyr, Sulfitter Kan inneholde Melk, Egg, Sennep, Soya, Gluten, Sesam, Fisk, Bløtdyr)
2 ss
Hvetemel (steg 3)
Hvis du ikke har mikrobølgeovn, sett ovnen på 220°C/200°C (varmluft). Finhakk tomat og rødløk. Skjær jalapeño i tynne skiver. Grovhakk koriander. Skjær lime i båter. Grovhakk reker på et eget skjærebrett.
Bland majones, Ay Cajun-ba og en skvett vann i en liten skål. Bland tomat, halvparten av korianderen og en stor skvett limesaft i en ny skål.
Bland hvetemel [2 ss | 4 ss], Tex-Mex og rødløk i en skål. Vend reker i blandingen til de er helt dekket av panering.
Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek reker og rødløk i 3 min, eller til gjennomstekt.
Bland strimlet salat, en skvett limesaft og cajunmajones [1 ss | 2 ss] i en stor skål. Legg tortillabrød på en tallerken og varm i mikrobølgeovn i 30-60 sek, eller pakk inn i folie og varm i ovnen i 4-5 min.
Smør tortillabrød med cajunmajones. Fyll med coleslaw, reker og tomatsalsa. Topp med jalapeño og resterende koriander.