HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconMeksikanske Reketacos
topBanner
Meksikanske reketacos

Meksikanske reketacos

med cajunkrydret coleslaw og sterk jalapeño

Meksikanske reketacos med cajunkrydret coleslaw og sterk jalapeño.

Tags:Enkel
Allergener:EggSennepGlutenSulfitterSkalldyr

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid25 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

50 g

Majones

(InneholderEgg, Sennep)

5 g

Tex-Mex

8 stk

Små tortillabrød

(InneholderGluten)

150 g

Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)

(Kan inneholdeSelleri)

2 stk

Tomat

1 stk

Lime

1 pose

Koriander

1 stk

Jalapeno

1 stk

Rødløk

4 g

Ay Cajun-ba

(InneholderSulfitter)

150 g

Reker

(InneholderSulfitter, SkalldyrKan inneholdeMelk, Egg, Sennep, Soya, Gluten, Sesam, Fisk, Bløtdyr)

Ikke inkludert i matkassen din

2 ss

Hvetemel (steg 3)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier732 kcal
Energi (kj)3064 kj
Fett29.27 g
Mettet fett3.5 g
Karbohydrater81.43 g
Sukker9.9 g
Protein29.8 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Hvis du ikke har mikrobølgeovn, sett ovnen på 220°C/200°C (varmluft). Finhakk tomat og rødløk. Skjær jalapeño i tynne skiver. Grovhakk koriander. Skjær lime i båter. Grovhakk reker på et eget skjærebrett.

2

Bland majones, Ay Cajun-ba og en skvett vann i en liten skål. Bland tomat, halvparten av korianderen og en stor skvett limesaft i en ny skål.

3

Bland hvetemel [2 ss | 4 ss], Tex-Mex og rødløk i en skål. Vend reker i blandingen til de er helt dekket av panering.

4

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek reker og rødløk i 3 min, eller til gjennomstekt.

5

Bland strimlet salat, en skvett limesaft og cajunmajones [1 ss | 2 ss] i en stor skål. Legg tortillabrød på en tallerken og varm i mikrobølgeovn i 30-60 sek, eller pakk inn i folie og varm i ovnen i 4-5 min.

6

Smør tortillabrød med cajunmajones. Fyll med coleslaw, reker og tomatsalsa. Topp med jalapeño og resterende koriander.