HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconMeksikanske Reketacos
topBanner
Meksikanske reketacos

Meksikanske reketacos

med cajunkrydret coleslaw og sterk jalapeño

Taco kan lages på mange måter, og i dag byr vi på en smakfull taco med reker og spennende tilbehør. Vi skal lage en frisk tomatsalsa som byr på en perfekt miks av salt og surt. Den hjemmelagde cajunmajonesen binder retten sammen, og med noen skiver jalapeños får hver taco en lite spark.

Tags:EnkelUnder 650 kcal
Allergener:EggSennepGlutenSulfitterSkalldyr

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid25 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

50 g

Majones

(InneholderEgg, Sennep)

5 g

Tex-Mex

8 stk

Små tortillabrød

(InneholderGluten)

150 g

Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)

(Kan inneholdeSelleri)

2 stk

Tomat

1 stk

Lime

1 pose

Koriander

1 stk

Jalapeno

1 stk

Rødløk

4 g

Ay Cajun-ba

(InneholderSulfitter)

150 g

Reker

(InneholderSulfitter, SkalldyrKan inneholdeMelk, Egg, Sennep, Soya, Gluten, Sesam, Fisk, Bløtdyr)

Ikke inkludert i matkassen din

2 ss

Hvetemel (steg 3)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier732 kcal
Energi (kj)3064 kj
Fett29.27 g
Mettet fett3.5 g
Karbohydrater81.43 g
Sukker10.1 g
Protein29.8 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Hvis du ikke har mikrobølgeovn, sett ovnen på 220°C/200°C (varmluft). Finhakk tomat og rødløk. Skjær jalapeño i tynne skiver. Grovhakk koriander. Skjær lime i båter. Grovhakk reker på et eget skjærebrett.

2

Bland majones, Ay Cajun-ba og en skvett vann* i en liten skål. Bland tomat, halvparten av korianderen og en stor skvett limesaft i en ny skål.

3

Bland hvetemel* [2 ss | 4 ss], Tex-Mex og rødløk i en skål. Vend reker i blandingen til de er helt dekket av panering.

4

Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek reker og rødløk i 3 min, eller til gjennomstekt.

5

Bland strimlet salat, en skvett limesaft og cajunmajones [1 ss | 2 ss] i en stor skål. Legg tortillabrød på en tallerken og varm i mikrobølgeovn i 30-60 sek, eller pakk inn i folie og varm i ovnen i 4-5 min.

6

Smør tortillabrød med cajunmajones. Fyll med coleslaw, reker og tomatsalsa. Topp med jalapeño og resterende koriander.