50 g
Majones
(InneholderEgg, Sennep)5 g
Tex-Mex
8 stk
Små tortillabrød
(InneholderGluten)150 g
Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)
2 stk
Tomat
1 stk
Lime
1 pose
Koriander
1 stk
Jalapeno
1 stk
Rødløk
4 g
Ay Cajun-ba
(InneholderSulfitter)150 g
Reker
(InneholderSulfitter, SkalldyrKan inneholdeSoya, Sennep, Bløtdyr, Skalldyr, Sulfitter, Melk, Fisk, Gluten, Sesam, Egg)2 ss
Hvetemel (steg 3)
Finhakk tomat og rødløk. Skjær jalapeño i tynne skiver. Grovhakk koriander. Skjær lime i båter. Grovhakk reker på et eget skjærebrett.
Bland majones, Ay Cajun-ba og en skvett vann* i en liten skål. Bland tomat, halvparten av korianderen og en stor skvett limesaft i en ny skål.
Bland hvetemel* [2 ss | 4 ss], Tex-Mex og rødløk i en skål. Vend reker i blandingen til de er helt dekket av panering.
Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek reker og rødløk i 3 min, eller til gjennomstekt.
Bland strimlet salat, en skvett limesaft og cajunmajones [1 ss | 2 ss] i en stor skål. Varm tortillabrød i 10 sek i en mikrobølgeovn eller på en tørr panne.
Smør tortillabrød med cajunmajones. Fyll med coleslaw, reker og tomatsalsa. Topp med jalapeño og resterende koriander.