topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Reketacos

Reketacos

med jalapeños og cajunsalat

Allergener:
Egg
Sennep
Gluten
Hvete
Sulfitter
Skalldyr

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

50 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

5 g

Tex-Mex

8 stk

Små tortillabrød

(Inneholder Gluten, Hvete)

150 g

Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)

2 stk

Tomat

1 stk

Lime

1 pose

Koriander

1 stk

Jalapeno

1 stk

Rødløk

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder Sulfitter)

150 g

Reker

(Inneholder Skalldyr, Sulfitter Kan inneholde Melk, Egg, Sennep, Soya, Gluten, Sesam, Fisk, Bløtdyr)

Ikke inkludert i matkassen din

2 ss

Hvetemel (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier732 kcal
Energi (kj)3064 kj
Fett29.27 g
Mettet fett3.5 g
Karbohydrater81.43 g
Sukker9.9 g
Protein29.8 g
Natrium0 mg

Stekepanne

Framgangsmåte

Forbered råvarer
1

Finhakk tomat og rødløk. Skjær jalapeño i tynne skiver. Grovhakk koriander. Skjær lime i båter. Grovhakk reker.

Bland cajunmajones
2

Bland majones, Ay Cajun-ba og en skvett vann* i en liten bolle. Bland tomat, halvdelen av koriander og en stor skvett limesaft i en annen bolle.

Panér reker
3

Bland hvetemel* [2 ss | 4 ss], Tex-Mex krydder og rødløk i en dyp tallerken. Vend reker i blandingen inntil helt dekket av panering.

Stek reker & rødløk
4

Varm opp en smule olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek reker og rødløk i 3 min eller til gjennomstekt. VIKTIG: Rekene er ferdig når kjøttet er hvitt og matt.


Bland coleslaw
5

Bland salat mix, en skvett limesaft og cajunmajones [1 ss | 2 ss] i en stor bolle. Varm tortillabræd i 10 sek i en mikrobølgeovn eller på en tørr panne.

Servér
6

Smør tortillabrød med cajunmajones. Fyll med coleslaw, reker og tomatsalsa. Topp med jalapeño og resterende koriander.