topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Meksikansk fisketaco

Meksikansk fisketaco

med syrlig kålsalat og cajunmajones

Ta fredagstacoen til nye høyder med en delikatessefisk i tortillaen! Sei passer perfekt til skarpe smaker som cajunmajones, jalapeno og krydderblandingen vår, Tex-Mex. Fyll tortillabrødene med maissalsa, lime, koriander og rødløk, og selvfølgelig panert sei.

Tags:
Rask
Melkefri
Allergener:
Fisk
Gluten
Hvete
Sulfitter
Egg
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

250 g

Sei

(Inneholder Fisk)

1 boks

Mais

½ stk

Lime

1 pose

Koriander

8 stk

Små tortillabrød

(Inneholder Gluten, Hvete)

½ stk

Jalapeno

½ stk

Rødløk

150 g

Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)

(Kan inneholde Selleri)

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder Sulfitter)

5 g

Tex-Mex

50 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt (steg 2)

2 ss

Hvetemel (steg 2)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier722 kcal
Energi (kj)3019 kj
Fett27.7 g
Mettet fett3.8 g
Karbohydrater79.4 g
Sukker10.6 g
Protein34.6 g
Natrium12.5 mg

Redskaper

Stekepanne

Framgangsmåte

Forbered råvarer
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har mikrobølgeovn.

Finhakk rødløk [1/2 stk, 2P].

Skjær jalapeño [1/2 stk, 2P] i tynne skiver.

Grovhakk koriander.

Skjær lime i båter [1/2 stk, 2P]. 

Skjær sei i 2 cm strimler på et eget skjærebrett.

Panér fisk
2

Bland hvetemel [2 ss | 4 ss], Tex-Mex og salt [1/4 ts | 1/2 ts] i en dyp tallerken.

Vend sei i paneringen, og overfør til en ren tallerken.

Stek fisk
3

Varm opp en skvett olivenolje i en stekepanne på middels høy varme.

Stek sei i 2-3 min på hver side, eller til gjennomstekt.

TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er melkehvitt og matt.

Lag cajunmajones
4

Bland majones, Ay Cajun-ba og en skvett vann i en liten skål.

Hell ut væske fra mais.

Bland mais, rødløk, halvparten av korianderen og en stor skvett limesaft i en skål. Krydre med en klype salt og pepper.

Varm tortillabrød
5

Bland strimlet salat med en skvett limesaft og cajunmajones [1 ss | 2 ss] i en skål.

Legg tortillabrød på en tallerken og varm i mikrobølgeovnen i 30-60 sek., eller pakk tortillabrød inn i folie og varm i ovnen i 4-5 min.

Server
6

Smør tortillabrød med cajunmajones.

Fyll hvert tortillabrød med salat, panert sei og maissalsa.

Topp med jalapeño og resterende koriander.

TIPS: Reduser eller dropp jalapeño, hvis du ikke liker sterk mat.