topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Meksikansk fisketaco

Meksikansk fisketaco

med syrlig kålsalat og krydret cajunmajones

Ta fredagstacoen til nye høyder med en delikatessefisk i tortillaen! Torsk passer perfekt til skarpe smaker som cajunmajones, jalapeno og krydderblandingen vår, Tex-Mex. Lag taco med kålsalat, tomat, lime, koriander og rødløk, og selvfølgelig panert torsk. Nam!

Tags:
One Pan
Rask
Barnevennlig
Allergener:
Gluten
Hvete
Sulfitter
Egg
Sennep
Fisk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stk

Tomat

1 stk

Lime

1 pose

Koriander

8 stk

Små tortillabrød

(Inneholder Gluten, Hvete)

½ stk

Jalapeno

½ stk

Rødløk

150 g

Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)

(Kan inneholde Selleri)

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder Sulfitter)

5 g

Tex-Mex

50 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

250 g

Torsk

(Inneholder Fisk)

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt (steg 2)

2 ss

Hvetemel (steg 2)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier782 kcal
Energi (kj)3272 kj
Fett30.03 g
Mettet fett3.3 g
Karbohydrater80.27 g
Sukker9 g
Protein39.42 g
Natrium0.1 mg

Stekepanne

Framgangsmåte

Forbered råvarer
1

Hvis du ikke har en mikrobølgeovn, sett ovnen på 220°C/200°C (varmluft). Finhakk tomat. Finhakk rødløk [1/2 stk, 2P]. Skjær jalapeño [1/2 stk, 2P] i tynne skiver. Grovhakk koriander. Skjær lime i båter. Skjær torsk i 2 cm strimler på et eget skjærebrett.

Panér fisk
2

Bland hvetemel [2 ss | 4 ss], Tex-Mex og salt [1/4 ts | 1/2 ts] i en dyp tallerken. Vend torsk i paneringen, og overfør til en ren tallerken.

Stek fisk
3

Varm opp en skvett olivenolje i en stekepanne på middels høy varme. Stek torsk i 2-3 min på hver side. TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er melkehvitt og matt.

Lag cajunmajones
4

Bland majones, Ay Cajun-ba og en skvett vann i en liten skål. Bland tomat, rødløk, en skvett limesaft og halvparten av korianderen i en skål. Krydre med en klype salt og pepper.

Varm tortillabrød
5

Bland strimlet salat med en skvett limesaft og cajunmajones [1 ss | 2 ss] i en skål. Legg tortillabrød på en tallerken og varm i mikrobølgeovnen i 30-60 sek., eller pakk tortillabrød inn i folie og varm i ovnen i 4-5 min.

Server
6

Smør tortilla med cajunmajones. Fyll hver tortilla med salat, torsk og tomatsalat. Topp med jalapeño og resterende koriander.