HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconMarinert Biff Og Søt Sennepssaus
topBanner
Marinert biff og søt sennepssaus

Marinert biff og søt sennepssaus

med varm potetsalat og gresk salatost

Premium Grill

Et klassisk festmåltid når det er best - stekt Angus ytrefilet med varm potetsalat. Biffen marineres i Panamat-krydder, før den stekes til perfeksjon! Potetsalaten byr på mange spennende ingredienser som spinat, dill, gresskarkjerner og gresk salatost. Vi topper lat med en sur-søt sitron- og honningdressing.

Tags:Barnevennlig
Allergener:melkEggSennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid30 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradEnkel
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

1 pose

Dill

100 g

Gresk salatost

(Inneholdermelk)

½ stk

Squash

60 g

Spinat

(Kan inneholdeselleri)

75 g

Creme fraiche

(Inneholdermelk)

25 g

Majones

(InneholderEgg, Sennep)

12.5 g

Honning

½ stk

Sitron

4 g

Panamat

20 g

Gresskarkjerner

300 g

Angus Ytrefilet

500 g

Poteter

12 g

Sennep

(InneholderSennep)

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt (steg 3)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier973.2625 kcal
Energi (kj)4072.1301 kj
Fett60.7188 g
Mettet fett26.6 g
Karbohydrater57.1222 g
Sukker12.2 g
Protein53.2625 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Bakeplate
Stekepanne
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft). Ta kjøtt ut av kjøleskapet. Bland Panamat og en skvett olivenolje i en skål. Bland kjøtt i marinaden og krydre med en klype salt og pepper.

2

Del poteteri to. Fordel poteter på et stekebrett med bakepapir. Krydre med en klype salt og pepper og drypp over en skvett olivenolje. Bland godt. Stek i ovnen i 25-30 min. Skjær squash [½ stk, 2P] i 1 cm tynne skiver. Når potetene har 10 min igjen av steketiden, legg squash på stekebrettet med potetene.

3

Riv en stor klype sitronskall og skjær sitron [½ stk, 2P] i båter. Bland creme fraiche [½ pakke, 2P], majones, sennep, honning [½ pakke, 2P], en klype sitronskall, en skvett sitronsaft, salt [¼ ts I ½ ts] og en klype pepper i en skål. Smak til med mer sitronsaft. Varm opp en stekepanne på høy varme. Rist gresskarkjerner i 2-3 min. Sett til side i en skål. VIKTIG: Husk å skrubbe sitron før du river skallet.

4

Varm opp en skvett olivenolje i stekepannen på høy varme. Brun kjøtt i 1 min på hver side. Senk litt middels høy varme og stek i 1-2 min på hver side for medium-rare. La kjøttet hvile på en tallerken under folie. TIPS: Stek kjøtt i 1-2 min mer for godt stekt. TIPS: Kjøttet kan spises når det er stekt på utsiden.

5

Grovhakk dill. Skyll spinat i et dørslag under kaldt vann. Når grønnsakene er ferdig stekt, tilsett spinat, dill, gresskarkjerner og smuldret gresk salatost på stekebrettet. Bland godt.

6

Anrett potetsalat og kjøtt på tallerkener. Hell over sennepssaus. Server sitronbåter og resterende saus på siden.