topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kyllingwok

Kyllingwok

med brokkoli og fullkornsnudler

Tags:
Rask
Lett å lage
Allergener:
Peanøtter
Hvete
Gluten
Soya

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g

Strimlet kyllingbryst

½ stk

Rødløk

125 g

Brokkoli

1 stk

Paprika

1 stk

Hvitløk

1 stk

Lime

25 g

Peanøttsmør

(Inneholder Peanøtter)

40 g

Søt chilisaus

150 g

Fullkornsnudler

(Inneholder Hvete, Gluten)

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier640 kcal
Energi (kj)2677 kj
Fett9.52 g
Mettet fett1.7 g
Karbohydrater78.25 g
Sukker22.1 g
Protein53.02 g
Natrium0.8 mg

Redskaper

Stekepanne
Rivjern
Kasserolle

Framgangsmåte

Stek kylling
1

Kok opp en mellomstor kjele med lettsaltet* vann*. Varm en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Tilsett kyllingstrimler og krydre med salt* og pepper*. Stek i 4-5 min, rør underveis. Sett til side på en tallerken. TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.

Forbered grønnsaker
2

Skjær rødløk [1/2 stk, 2P] i 1 cm båter. Skjær brokkoli [1/2 stk, 2P] i 2 cm buketter. Skjær stilken i 1-2 cm store biter. Skjær paprika i 1 cm tykke staver. Press eller finhakk hvitløk. Riv en klype limeskall og skjær lime i båter. VIKTIG: Husk å skrubbe lime før du river skallet.

Stek grønnsaker
3

Tørk over stekepannen og varm opp en ny skvett olivenolje* på høy varme. Stek brokkoli, paprika, løk, hvitløk med en klype salt* og pepper* i 7-8 min. Bland peanøttsmør, soyasaus, søt chilisaus, en skvett limesaft og en skvett olivenolje* sammen i en skål. Smak til med salt* og pepper*. TIPS: Tilsett en skvett vann i stekepannen for enda mykere grønnsaker.

Kok nudler
4

Når grønnsakene nesten er ferdige, kok nudler i 1-2 min, eller til "al dente". Spar litt nuddelvann* [1 dl | 2 dl] og hell av resten. Tilsett nudler i stekepannen med grønnsaker og drypp over en skvett olivenolje*.

Bland ingredienser
5

Tilsett kylling, nuddelvann* og peanøttsaus i stekepannen med grønnsaker. Rør godt og varm opp i 1 min. TIPS: Klipp nudlene med en saks hvis det er vanskelig å blande.

Server
6

Anrett kyllingwok med nudler og grønnsaker i dype tallerkener. Topp med limeskall og press en skvett limesaft over hvis ønskelig.