topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Krydret svinefilet

Krydret svinefilet

med stekt maissalat og cajunmajones

Det meksikanske kjøkkenet har mye mer å by på enn bare taco! Vi lar oss inspirere, og byr på Tex-Mex-krydret svinefilet med ovnsbakte potetbåter. Vi slenger også sammen en deilig salat med stekt mais, tomat og vårløk som tilbehør, og serverer det hele med en klatt cajunkrydret majones.

Tags:
Hvetefri
Melkefri
Barnevennlig
Allergener:
Sulfitter
Egg
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

5 g

Tex-Mex

500 g

Poteter

2 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder Sulfitter)

50 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

1 boks

Mais

2 stk

Tomat

1 stk

Vårløk

250 g

Svinefilet

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt (steg 4)

½ ss

Olivenolje (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier643 kcal
Energi (kj)2690 kj
Fett29.8 g
Mettet fett5.1 g
Karbohydrater60.7 g
Sukker11.9 g
Protein34.8 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

Ovnsbak potet
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skjær potet (uskrelt) i 1 cm brede båter.

Fordel potet på et stekebrett [2 brett, 4P] med bakepapir. Bland med en skvett olivenolje, en klype salt og pepper.

Bak i ovnen i 25-30 min, eller til gylne og myke.

GRILLTIPS: Hvis du bruker grill, forvarm grillen på svært høy varme.

Stek kjøtt
2

I mellomtiden, varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på høy varme.

Krydre kjøtt med salt og Tex-Mex.

Stek kjøtt i 2 min per side, eller til brunet. Legg over på et stekebrett med bakepapir, og stek i ovnen i 10-13 min.

Pakk kjøtt inn i folie og la hvile til servering. Kjøttet vil fortsette å steke i folien.

TIPS: Kjøttet er ferdig når det er uten antydninger av rødt.

GRILLTIPS: Grill i 15-17 min, eller til brunet og gjennomstekt. La kjøttet hvile i folie til servering.

Stek mais
3

I mellomtiden, hell væske av mais.

Varm opp samme stekepanne (tørk av først) på høy varme.

Stek mais i 3-4 min, eller til den er lett brunet. Rør om innimellom. Overfør til en mellomstor skål og la den kjøle seg litt ned.

I mellomtiden, skjær vårløk i tynne skiver.

Skjær tomat i 2 cm store biter.

Bland maissalat
4

Tilsett tomat, vårløk, olivenolje [1/2 ss | 1 ss], salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper i skålen med mais. Bland godt.

Bland majones og Ay Cajun-ba [1/2 pose, 2P] i en liten skål.

Skjær kjøtt
5

Skjær kjøtt i tynne skiver rett før servering.

Server
6

Anrett kjøtt, potet og maissalat på tallerkener.

Server med en klatt cajunmajones.