topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kremet perlecouscous

Kremet perlecouscous

med stekt bacon og fersk spinat

Kremet perlecouscous er perfekt å lage når sulten stiger og du vil lage noe skikkelig digg på kort tid. Mens perlecouscousen koker, steker vi bacon, sjampinjong og squash. Deretter blander vi alt og tilsetter spinat, fløte og basilikum. En perfekt hverdagsrett som er klar på under en halvtime!

Tags:
Rask
Barnevennlig
Allergener:
Hvete
Gluten
Selleri
Soya
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

170 g

Perlecouscous

(Inneholder Hvete, Gluten)

1 stk

Hvitløk

1 stk

Løk

1 stk

Squash

30 g

Spinat

(Kan inneholde Selleri)

1 pose

Basilikum

140 g

Bacon, terninger

4 g

Grønnsaksbuljong

(Inneholder Selleri)

200 g

Sjampinjong

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

150 ml

Matfløte

(Inneholder Melk)

Ikke inkludert i matkassen din

4 dl

Vann (steg 1)

¼ ts

Salt (steg 1)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier724 kcal
Energi (kj)3028 kj
Fett33 g
Mettet fett15.5 g
Karbohydrater72.7 g
Sukker11.4 g
Protein31 g
Natrium408.6 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok perlecouscous
1

Kok opp en kjele med vann [4 dl | 8 dl], salt [1/4 ts | 1/2 ts] og grønnsaksbuljong.

Tilsett perlecouscous, senk til middels varme og la småkoke i 12-15 min, eller til al dente.

Hell av vannet og sett til side. 

Forbered råvarer
2

I mellomtiden, finhakk eller press hvitløk.

Del løk i to og skjær i tynne skiver.

Skjær sjampinjong i tynne skiver.

Skjær squash i 1 cm biter. 

Skyll spinat i et dørslag under kaldt vann.

Finhakk basilikum.

Stek bacon og grønnsaker
3

Varm opp en skvett olivenolje i en stekepanne på høy varme.

Stek bacon og sopp i 3-4 min, eller til gyllent. Krydre med en klype salt og pepper. 

Senk til middels høy varme. Tilsett løk, hvitløk og squash, og stek i ytterligere 3-4 min, til mykt. 

Tilsett soyasaus og krydre med en stor klype pepper.

Bland sammen
4

Senk varmen til middels høy. Tilsett ferdig perlecouscous og matfløte [½ pakke, 2P].

Tilsett spinat
5

Tilsett spinat og rør til spinaten faller litt sammen. Krydre med en klype salt og pepper.

Server
6

Anrett perlecouscous med grønnsaker og bacon i dype tallerkener og pynt med basilikum.