topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kremet perlecouscous

Kremet perlecouscous

med stekt bacon og fersk spinat

Kremet perlecouscous er perfekt å lage når sulten stiger og du vil lage noe skikkelig digg på kort tid. Mens perlecouscousen koker, steker vi bacon, cherrytomater og squash. Deretter blander vi alt og tilsetter spinat, creme fraiche og basilikum. En perfekt hverdagsrett som er klar på under en halvtime!

Tags:
Rask
Barnevennlig
Allergener:
Hvete
Gluten
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

4 g

Kyllingbuljong

170 g

Perlecouscous

(Inneholder Hvete, Gluten)

1 stk

Hvitløk

1 stk

Løk

1 stk

Squash

30 g

Spinat

(Kan inneholde Selleri)

1 pose

Basilikum

140 g

Bacon, terninger

½ pakke

Creme fraiche

(Inneholder Melk)

125 g

Cherrytomater

Ikke inkludert i matkassen din

4 dl

Vann (steg 1)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier666 kcal
Energi (kj)2785 kj
Fett30.2 g
Mettet fett14.4 g
Karbohydrater69.6 g
Sukker10.9 g
Protein24.9 g
Natrium392.6 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok perlecouscous
1

Kok opp en kjele med saltet vann [4 dl | 8 dl] og kyllingbuljong.

Tilsett perlecouscous, senk til middels varme og la småkoke i 12-15 min, eller til myk, men med litt tyggemotstand. 

Forbered råvarer
2

Finhakk eller press hvitløk.

Del løk i to og skjær i tynne skiver.

Skjær cherrytomater i to.

Skjær squash i 2 cm biter.

Finhakk basilikum.

Skyll spinat i et dørslag under kaldt vann.

Stek bacon og grønnsaker
3

Varm opp en stor stekepanne på høy varme.

Stek bacon i 2-3 min.

Senk til middels høy varme. Tilsett løk, hvitløk og squash, og stek i ytterligere 3-4 min. Krydre med en stor klype salt og pepper.

Bland sammen
4

Senk til middels varme. Når couscousen er ferdigkokt, bland med grønnsakene i stekepannen.

Bland inn cherrytomater og spinat. Rør til spinaten har falt sammen. Ta stekepannen av varmen.

Tilsett spinat
5

Rør inn halvparten av basilikum og creme fraiche [1/2 pakke, 2P]. Smak til med en klype salt og pepper.

Server
6

Anrett perlecouscous i dype tallerkener og pynt med resterende basilikum.