topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kremet bacontortelloni

Kremet bacontortelloni

med stekt squash og fersk basilikum

Alt som er kremet er godt, og denne pastaretten skuffer ikke! Vi gjør det enkelt i dag med tortelloni fylt med spinat og ricotta. Pastaen blandes i en kremet saus med squash, tomat, fløte, bacon og ost. Deretter topper vi alt med chili, fersk basilikum og litt mer bacon! Denne retten smaker også fantastisk dagen etter, hvis det blir igjen litt rester.

Tags:
Rask
Barnevennlig
Allergener:
Hvete
Melk
Egg
Gluten

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

140 g

Bacon, terninger

2 stk

Tomat

1 stk

Squash

300 g

Tortelloni med ricotta og spinat

(Inneholder Hvete, Melk, Egg, Gluten Kan inneholde Bløtdyr, Selleri, Nøtter, Fisk, Skalldyr, Sennep, Soya)

150 ml

Matfløte

(Inneholder Melk)

4 g

Kyllingbuljong

4 g

Mamas Favoritt

(Inneholder Egg)

20 g

Finrevet ost

(Inneholder Melk, Egg)

1 g

Chiliflak

1 pose

Basilikum

Ikke inkludert i matkassen din

1 dl

Vann (steg 3)

¼ ts

Salt (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier809 kcal
Energi (kj)3386 kj
Fett42.4 g
Mettet fett19.8 g
Karbohydrater70.7 g
Sukker15.8 g
Protein33.5 g
Natrium392.6 mg

Redskaper

Stekepanne

Framgangsmåte

Stek bacon og grønnsaker
1

Skjær tomat og squash i 2 cm biter.

Varm opp en stekepanne på middels høy varme. 

Stek bacon, squash og tomat i 4-5 min, eller til baconet er gjennomstekt og squashen mør. 

Tilsett tortelloni
2

Senk varmen til middels og tilsett tortelloni. Stek videre i 1 min. 

Lag saus
3

Tilsett matfløte [1/2 pakke, 2P], vann [1 dl | 2 dl], kyllingbuljong, Mamas Favoritt og salt [1/4 ts | 1/2 ts].

Kok i 3-4 min, eller til sausen har tyknet og pastaen er 'al dente'. 

TIPS: 'Al dente' betyr at pastaen er ferdig, men at den fremdeles har litt tyggemotstand.

Server
4

Anrett pasta i dype tallerkener. 

Topp med finrevet ost og en klype chiliflak. 

Pynt med basilikumblader. 

TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.