HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconKremet Baconpai
topBanner
Kremet baconpai

Kremet baconpai

med sprø gulrotsalat og ristede gresskarkjerner

Tags:Barnevennlig
Allergener:glutenmelkNøtter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid30 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

140 g

Bacon, terninger

1 stk

Paideig

(Inneholdergluten, melk)

150 ml

Matfløte

(Inneholdermelk)

4 g

Hvitløksflørt

4 g

Kyllingbuljong

150 g

Spisskål, skåret

½ stk

Purre

½ stk

Rød paprika

20 g

Gresskarkjerner

(InneholderNøtterKan inneholdepeanøtter, sesam)

1 stk

Hjertesalat

1 stk

Gulrot, lilla

Ikke inkludert i matkassen din

2 stk

Egg (steg 2)

½ ss

Hvetemel (steg 2)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier1051 kcal
Energi (kj)4397 kj
Fett62.03 g
Mettet fett24.7 g
Karbohydrater81.97 g
Sukker14.6 g
Protein32.8 g
Natrium0.6 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Ovnsform
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft). Varm opp en stor stekepanne til middels høy varme. Stek bacon i 4-5 min, eller inntil gyllen. Overfør til en tallerken. 


2

Rull paideigen ut i en rund paiform. TIPS: Bruk to paiformer til 4P. Bruk en ildfast form hvis du ikke har paiform. Bland matfløte, egg* [2 stk | 4 stk], Hvitløksflørt, kyllingbuljong, hvetemel* [½ ss | 1 ss] og en stor klype pepper* i en stor skål. Skjær purre [½ stk, 2P] i tynne halve skiver. Del paprika  [½ stk, 2P] i to, fjern frø og skjær i 2 cm terninger. 


3

Varm en skvett olivenolje* i en samme stekepanne på middels høy varme. Stek kål- og paprikamix i 2-3 min. Bland bacon og grønnsaker med fløtemix. 


4

Ha bacon og fløtemix i paiformen. Bak i ovnen i 15-18 min. Hvis paien begynner å få for mye farge, kan den dekkes til med sølvpapir og bakes videre inntil den er gjennomstekt. 


5

Varm opp en skvett olivenolje* i samme stekepanne (skyll den først) på middels varme. Tilsett gresskarfrø og rist i 3-4 min, eller inntil gyldne. Sett til side på en tallerken. Rens og skjær salat i tynne skiver. Skrell gulrot i lange bånd med en potetskreller. Bland salat, gulrot, en skvett olivenolje* og en klype salt* og pepper* i en bolle. Topp med gresskarfrø. 


6

Anrett pai og salat på tallerkener. Topp med gresskarfrø.