Taco er en klassisk folkefavoritt, og noe av det beste med taco er at man får bestemme helt selv hva man vil fylle lefsene med! Vi lar oss inspirere og frister med varme tortillalefser og en rekke tilbehør som sprøpanert halloumi, hamburgerdressing og friske grønnsaker, slik at alle kan skape sin egen favorittkombo.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
4 g
Hello Sunrise
(Inneholder: Selleri, Sennep)
1 stk
Tomat
75 ml
Rømme
(Inneholder: Melk)
1 stk
Bladpersille
25 g
Majones
(Inneholder: Egg, Sennep)
50 g
Panko paneringsmel
(Inneholder: Gluten, Hvete)
1 g
Mais
250 g
Halloumi
(Inneholder: Melk)
1 stk
Salat
8 stk
Små tortillabrød
(Inneholder: Gluten, Hvete Kan inneholde spor av: Sennep, Soya)
1 ss
Ketchup til saus
2 dl
Mel til panering
1 stk
Egg til panering
1 ss
Olje til steking
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn.
Hell væske av mais.
Varm opp en mellomstor stekepanne på middels høy varme.
Stek mais i 4-5 min, eller til lett brunet.
Sett til side i en liten skål.
Grovhakk tomat og persille.
Skjær rotdelen av salat, halver på langs og grovhakk.
Fyll separate skåler med tomat, persille og salat, og sett til side.
Bland majones, rømme, Hello Sunrise og ketchup i en liten skål. Sett til side.
Skjær halloumi i 2 cm store biter.
Tilsett hvetemel i en dyp tallerken.
Pisk egg i en ny dyp tallerken.
Bland panko og en stor klype pepper i en tredje dyp tallerken.
Vend halloumi først i mel, deretter i egg og til slutt i panko.
Dekk bunnen av en stor stekepanne med olivenolje og varm opp på middels høy varme.
Stek halloumi i 2-3 min på hver side, eller til gyllen.
Varm tortillabrød i mikrobølgeovnen i 30-60 sek, eller pakk inn i folie og varm i ovnen i 4-5 min.
La alle lage sin egen taco med tortillabrød, hallloumi, dressing og tilbehør.