Kaldtrøkt laksesandwich
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kaldtrøkt laksesandwich

Kaldtrøkt laksesandwich

med dillpoteter og søt sennepsdressing

Her har du det perfekte måltidet når det skal gå litt kjapt og smake godt. Sprø baguette med hvitløk, toppet med kaldrøkt laks, agurkbånd, rødløk i skiver, og honning- og sennepsdressing med dill. Vi serverer vår velsmakende baguette med ovnsbakte dillpoteter og kremet majones.

Tags:
Melkefri
Allergener:
Gluten
Hvete
Fisk
Egg
Sennep
Sulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g

Poteter

½ stk

Løk

1 stk

Agurk

1 pose

Dill

1 stk

Hvitløk

2 stk

Stenovnsbakt baguette

(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Sesam)

100 g

Røkt laks

(Inneholder Fisk)

30 g

Salatblanding

25 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

20 g

Honning- og sennepsdressing

(Inneholder Sulfitter, Egg, Sennep)

Ikke inkludert i matkassen din

2 ss

Olivenolje (steg 3)

2 ss

Olivenolje (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier948 kcal
Energi (kj)3967 kj
Fett118.8 g
Mettet fett18.7 g
Karbohydrater96.7 g
Sukker12.3 g
Protein129.8 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate

Framgangsmåte

Bak poteter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skjær poteter (uskrelt) i 2 cm biter og fordel på et stekebrett [2 brett, 4P] med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje, krydre med en klype salt og pepper, og bland godt.

Bak i ovnen i 25-35 min, til myke.  

Forbered grønnsaker
2

Skjær løk [1/2 stk, 2P] i tynne, halve skiver.

Skrell agurk i lange bånd.

Finhakk dill.

Skyll salatblanding [1/2 pakke, 2P].

Lag dressing
3

Bland honning- og sennepsdressing, olivenolje [2 ss | 4 ss] og halvparten av dillen i en skål. Krydre med en klype salt og pepper.

Stek baguetter
4

Press eller finhakk hvitløk.

Bland olivenolje [2 ss | 4 ss], hvitløk og en klype salt i en liten skål.

Del baguetter på langs og legg på et stekebrett med bakepapir.

Smør hvitløksolje på baguetter og bak i ovnen i 6-8 min, til gyllen.

Bland dill og poteter
5

Bland resterende dill med ferdigstekte poteter.

Server
6

Bygg baguette med laks, honning- og sennepsdressing, agurk, løk og salatblanding.

Server ovnsbakte dillpoteter og majones på siden.