
Kaldtrøkt laksesandwich
med ovnsbakte dillpoteter og søt sennepsdressing
Her har du det perfekte måltidet når det skal gå litt kjapt og smake godt. Sprø baguette med hvitløk, toppet med kaldrøkt laks, agurkbånd, rødløk i skiver, og honning- og sennepsdressing med dill. Vi serverer vår velsmakende baguette med ovnsbakte dillpoteter og kremet majones.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
Ingredienser
300 g
Poteter
½ stk
Løk
1 stk
Agurk
1 pose
Dill
1 stk
Hvitløk
2 stk
Stenovnsbakt baguette
(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Sesam)
100 g
Røkt laks
(Inneholder Fisk)
30 g
Salatblanding
25 g
Majones
(Inneholder Egg, Sennep)
20 g
Honning- og sennepsdressing
(Inneholder Sulfitter, Egg, Sennep)
Ikke inkludert i matkassen din
2 ss
Olivenolje (steg 3)
2 ss
Olivenolje (steg 4)
Framgangsmåte

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skjær poteter (uskrellet) i 2 cm biter og fordel på et stekebrett [2 brett, 4P] med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje, krydre med en klype salt og pepper, og bland godt.
Bak i ovnen i 25-35 min, til mør.

Skjær løk [1/2 stk, 2P] i tynne, halve skiver.
Skrell agurk i lange bånd.
Finhakk dill.
Skyll salatblanding [1/2 pakke, 2P] i et dørslag under kaldt vann.

Bland honning- og sennepsdressing, olivenolje [2 ss | 4 ss] og halvparten av dillen i en skål. Krydre med en klype salt og pepper.

Press eller finhakk hvitløk.
Bland olivenolje [2 ss | 4 ss], hvitløk og en klype salt og pepper i en liten skål.
Del baguetter på langs og legg på et stekebrett med bakepapir.
Smør hvitløksolje på baguetter og bak i ovnen i 6-8 min, til gyllen.

Bland resterende dill med ferdigstekte poteter.

Bygg baguette med laks, honning- og sennepsdressing, agurk, løk og salatblanding.
Server ovnsbakte dillpoteter og majones på siden.