Her har du det perfekte måltidet når det skal gå litt kjapt og smake godt. Sprø baguette med hvitløk, toppet med kaldrøkt laks, agurkbånd, rødløk i skiver, og honning- og sennepsdressing med dill. Vi serverer vår velsmakende baguette med ovnsbakte dillpoteter og kremet majones.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
300 g
Poteter
½ stk
Løk
1 stk
Agurk
1 pose
Dill
12.5 g
Honning
6 g
Sennep
(Inneholder Sennep)
1 stk
Hvitløk
2 stk
Stenovnsbakt baguette
(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Sesam)
100 g
Røkt laks
(Inneholder Fisk)
30 g
Salatblanding
25 g
Majones
(Inneholder Egg, Sennep)
2 ss
Olivenolje (steg 3)
2 ss
Olivenolje (steg 4)
Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft).
Skjær poteter (uskrellet) i 2 cm biter og fordel på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje, krydre med en klype salt og pepper, og bland godt. Bak øverst i ovnen i 20-25 min.
Skjær løk [1/2 stk, 2P] i tynne, halve skiver.
Skrell agurk i lange bånd.
Finhakk dill.
Skyll salatblanding [1/2 pakke, 2P] i et dørslag under kaldt vann.
Bland honning [1/2 pakke, 2P], sennep [1/2 pakke, 2P], olivenolje [2 ss | 4 ss] og halvparten av dillen i en skål. Krydre med en klype salt og pepper.
Press eller finhakk hvitløk.
Bland olivenolje [2 ss | 4 ss], hvitløk og en klype salt og pepper i en liten skål.
Del baguetter på langs. Smør hvitløksolje på baguetter.
Stek baguetter på en rist i ovnen i 7-8 min.
Bland resterende dill med ferdigstekte poteter.
Bygg baguette med laks, honning- og sennepsdressing, agurk, løk og salatblanding.
Server ovnsbakte dillpoteter og majones på siden.