HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconKaldtrøkt Laksesandwich
topBanner
Kaldtrøkt laksesandwich

Kaldtrøkt laksesandwich

med ovnsbakte dillpoteter og søt sennepsdressing

Her har du det perfekte måltidet når det skal gå litt kjapt og smake godt. Sprø baguette med hvitløk, toppet med kaldrøkt laks, agurkbånd, rødløk i skiver, og honning- og sennepsdressing med dill. Vi serverer vår velsmakende baguette med ovnsbakte dillpoteter og kremet majones.

Tags:Mat på fat
Allergener:SennepGlutenFiskEgg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid25 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

300 g

Poteter

½ stk

Løk

1 stk

Agurk

1 pose

Dill

12.5 g

Honning

6 g

Sennep

(InneholderSennep)

1 stk

Hvitløk

2 stk

Stenovnsbakt baguette

(InneholderGlutenKan inneholdeSesam)

100 g

Røkt laks

(InneholderFisk)

30 g

Salatblanding

25 g

Majones

(InneholderSennep, Egg)

Ikke inkludert i matkassen din

2 ss

Olivenolje (steg 3)

2 ss

Olivenolje (steg 4)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier940 kcal
Energi (kj)3932 kj
Fett50.47 g
Mettet fett6.9 g
Karbohydrater99.53 g
Sukker15.1 g
Protein25.25 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Bakeplate
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft). Skjær poteter (uskrellet) i 2 cm biter og fordel på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje*, krydre med en klype salt* og pepper*, og bland godt. Bak øverst i ovnen i 20-25 min.

2

Skjær løk [1/2 stk, 2P] i tynne, halve skiver. Skrell agurk i lange bånd. Finhakk dill. Skyll salatblanding [1/2 pakke, 2P] i et dørslag under kaldt vann*.

3

Bland honning [1/2 pakke, 2P], sennep [1/2 pakke, 2P], olivenolje* [2 ss | 4 ss] og halvparten av dillen i en skål. Krydre med en klype salt* og pepper*.

4

Press eller finhakk hvitløk. Bland olivenolje* [2 ss | 4 ss], hvitløk og en klype salt* og pepper* i en liten skål. Del baguetter på langs. Smør hvitløksolje på baguetter. Stek baguetter på en rist i ovnen i 7-8 min.

5

Bland ferdige poteter med resterende dill.

6

Bygg baguetter med laks, honning- og sennepsdressing, agurk, løk og salatblanding. Server ovnsbakte dillpoteter og majones på siden.