Skip to main content
Indisk krydret torsk

Indisk krydret torsk

med tomatsalat og ingefærpoteter

Bli med på en kulinarisk reise til India med vår indisk-krydrede torsk. Denne fargerike retten med ovnsbakt torsk, ingefærkrydrede korianderpoteter og en frisk salat med sitrusfruktsyltet rødløk, tomat og agurk, byr på de rike og varierte smakene som gjør det indiske kjøkkenet så populært verden over.

Tags:
Hvetefri
Mer grønt
Proteinrik
Under 650 kcal
Allergener:
Melk
Sennep
Egg
Fisk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
NivåEnkel
Antall porsjoner

4 g

Mild Mahal

250 g

Cherrytomater

1 stk

Agurk

½ stk

Løk

1 stk

Sitrusfrukt

75 g

Yoghurt

(Inneholder: Melk)

1 stk

Mynte & koriander

500 g

Poteter

5 g

Ginger Ninja

(Inneholder: Sennep, Egg)

½ stk

Hvitløk

½ g

Chiliflak

250 g

Torsk

(Inneholder: Fisk)

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt til poteter

¼ ts

Salt til sylting

½ ts

Sukker til sylting

Kalorier445 kcal
Energi (kj)1861 kj
Fett7.3 g
Mettet fett3 g
Karbohydrater59.7 g
Sukker10.9 g
Fiber7.9 g
Protein32.5 g
Natrium2.3 mg
Potassium178.5 mg
Calcium27.4 mg
Iron1.1 mg

Framgangsmåte

Ovnsbak potet
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skjær potet (uskrelt) i 2 cm store biter.

Fordel potet på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje, krydre med salt, Ginger Ninja og en klype pepper, og bland godt.

Bak i ovnen i 25-35 min, eller til gylne og myke.

TIPS: Bruk flere stekebrett ved behov.

Sylt løk
2

I mellomtiden, skjær løk i tynne skiver.

Halver sitrusfrukt.

Bland sukker, salt og en stor skvett sitrusfruktsaft i en stor skål.

Vend løk i laken og sett til side.

Bland hvitløksyoghurt
3

Finhakk eller press hvitløk.

Bland yoghurt, hvitløk og en klype salt og pepper i en liten skål. Sett til side.

Ovnsbak fisk
4

Tørk fisk med kjøkkenpapir og krydre med Mild Mahal og en klype salt når det gjenstår 12 min av potetenes steketid.

Legg fisk over i en ildfast form med bakepapir. Bak i ovnen i 10-12 min, eller til gyllen og gjennomstekt.

TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er melkehvitt og matt.

Lag salat
5

I mellomtiden, finhakk koriander og mynte.

Grovhakk tomat og agurk.

Vend poteter med koriander og chiliflak rett før servering.

Bland inn tomat, mynte og agurk i skålen med løk.

TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.

Server
6

Anrett fisk, tomatsalat og poteter på tallerkener.

Server med hvitløksyoghurt.